MH tujuanna pikeun nyayogikeun palanggan kalayan warna benang kelas dunya. Ngagambar ti perpustakaan warna anu diwangun ku langkung ti 10,000 warna, kartu warna Mh nyayogikeun 400 pilihan naungan, ogé Mh nawiskeun réspon gancang pikeun réproduksi warna benang warna-ka-pertandingan, saluyu sareng kabutuhan ngaput anjeun.

ukur warna

Dina raraga mantuan quantifying bédana tina kelir, para ahli ngamekarkeun sistem ukuran warna. Nangtukeun unggal warna lokasi ku warna spasi, kami bisa make nomer nyata ngukur bédana antara kelir. Aya sababaraha spasi warna aya.

Kauntungan ukur Warna

Salian ngarobah warna hiji obyék kana angka nyata bédana quantifiable dina ngukurna warna, éta oge mantuan ngajaga konsistensi warna, mempermudah warna cocog jeung komunikasi warna. suplai global di pasar produk jahit perlu bisa ngalakukeun komunikasi instan kalawan rumus warna na standar sakuliah dunya. Ku ukuran warna, data sapertos bisa akurat dikirimkeun ka tempat kedah di luhur timely.

warna