Tinggi Quality 100% Viscose Rayon sulaman Thread

Viscose Rayon sulaman Thread

Éta didamel tina 100 benang filamén viscose, dicét kalayan réaktivis dina tingkat 60 ℃, gaduh kacaangan anu alus sareng luster luhur, rentang warna anu pikaresepeun sareng lemes pisan.

material: rayon

cacah: Kami gaduh 120D / 2,150D / 2,300D / 2,300D / 1,300D / 2 * 3,450D / 1,600D / 1 sareng spésifikasi séjén

packing: sabungkus di 20yd dugi ka 5000yds dina tabung alit atanapi spool plastik gedé.

warna: Ieu mangrupikeun kartu warna sulaman poliéster kalayan 400 warna .MH ngagaduhan mesin anu cocog warna otomatis, ku kituna urang tiasa ngadamel sampel anu cocog sareng warna anu gancang

sertipikat: ISO 90001:2015,ISO14001:2015,ISO18001:2007

pamakéan: Cocog pikeun jas awéwé, sutra, tas, sulaman renda, jsb.

Fitur

Kinerja Sulam Luar Biasa, Luster Luhur, Lemah Légina, Séhat sareng Lingkungan, Sénsor warna Jangkung, Sipat hidrofilik, anti statik sareng anti bantal.

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.