Tinggi Quality 100% Viscose Rayon sulaman Thread

Viscose Rayon sulaman Thread

Éta didamel tina 100 benang filamén viscose, dicét kalayan réaktivis dina tingkat 60 ℃, gaduh kacaangan anu alus sareng luster luhur, rentang warna anu pikaresepeun sareng lemes pisan.

material: rayon

cacah: Kami gaduh 120D / 2,150D / 2,300D / 2,300D / 1,300D / 2 * 3,450D / 1,600D / 1 sareng spésifikasi séjén

packing: sabungkus di 20yd dugi ka 5000yds dina tabung alit atanapi spool plastik gedé.

warna: Ieu kartu warna benang sulaman poliéster sareng 400 warna .MH gaduh mesin warna cocog otomatis, janten urang tiasa ngadamel sampel cocog warna anu akurat gancang

sertipikat: ISO 90001:2015,ISO14001:2015,ISO18001:2007

pamakéan: Cocog pikeun jas awéwé, sutra, tas, sulaman renda, jsb.

Fitur

Kinerja Sulaman Luar Biasa, Kilau Tinggi, Lelembut Anu Saé, Sehat sareng Lingkungan, Rentang Warna éksténsif, Pasipatan hidrofilik anu saé, anti statis sareng anti pilling.

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2021 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.