Inggris English

Poliéster sulaman Thread / Rayon sulaman Thread di Spool Leutik Packing

Spool leutik sulaman Thread

bahan: Poliéster, rayon
cacah: 20yds mun 1000yds

warna: Simkuring gaduh kartu warna kalayan 400 kelir béda, ogé kelir meuli urang aya ditarima.
packing: 20yds mun 1000yds unggal
Taya ngarojong pegatna, shredding atanapi linting.
Idéal pikeun quilting stitching, jahit leungeun, mesin jahit.

aplikasi

baju jero, nightwear, barudak sumpah, Ladies cocog, sutra, Ngadu, renda sulaman, jsb

Spool leutik sulaman threads
panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

facebook LinkedIn Instagram

Copyright © 1999-2019 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.