Inggris English

Poliéster filamén sulaman Thread

Poliéster sulaman Thread

100% poliéster sulaman thread dijieunna tina poliéster fed benang, dyed kalawan dyes bubarkeun on gelar 125-135ºC, boga fastness warna unggulan sarta lalawanan abrasion alus.

thread poliéster sulaman dicirikeun ku kamampuhna pikeun tahan kimia sarta mindeng ngumbah baju, ngurangan pakean fading na discoloration. Ku alatan éta, loba baju seragam hotél, kitu ogé sababaraha batu-brushed jeans biru, sportswear atawa pakean sababaraha barudak, dijieun tina benang poliéster. . Sacara umum, threads poliéster anu tougher tur kuat ti rayon threads sulaman.

Nalika mesin kasebut embroidered, thread poliéster bisa tahan gaya narik luhur tina mesin sulaman, nu bisa nyieun mesin amprok gancang; sarta lalawanan seuneu na pisan luhur, sanajan poliéster nu deukeut ka seuneu nu, teu gampang nyekel seuneu.

Fitur

Alus Warna Fastness Alus Résistansi Abrasion
Tenacity tinggi shrinkage low
Éksténsif Warna Range
Poliéster-sulaman-Thread

bahan: poliéster filamén
cacah: 75d/2, 108d/2, 120d/2, 150d/2, 300d/2, 300d/3, 300d/1,etc
packing: 1800yds na 5000yds, atawa 0.5kg mun 1kg / congcot badag
warna: Leuwih 1700 kelir béda, ogé kelir meuli urang aya ditarima.
kapasitas: 10000 ton / taun
pamakéan: Alatan inténsitas tinggi, ayeuna teh loba dipaké dina lawon dikumbah, apparel, kulit, jacquard jeung rupa beda karajinan jeung hiasan
Sertipikat: ISO9001, Oeko-Tex
Description: Nganut kualitas pangluhurna poliéster filamén salaku bahan baku, MH poliéster sulaman thread ieu diulas ku luster ngagurilap, kakuatan tinggi na colorfastness alus teuing. Ieu cocog pikeun tinggi sulaman speed na paling rupa tékstil

aplikasi

Jeans, sapatu, topi, workwear sarta maké perusahaan, tékstil imah, renda sulaman, jsb

Data téknis

Denier Tex tiket Ukuran PLY rata-rata kakuatan Elongation Min-Max Disarankeun Ukuran jarum
(T) (CN) (G) (%) jelma nu nembang métrik
120D 27 120 2 962 982 18-22 11 75

pabrik Tour

Poliéster sulaman Thread pabrikPoliéster sulaman Thread pabrik

aplikasi

Poliéster sulaman pamakéan Thread

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

facebook LinkedIn Instagram

Copyright © 1999-2019 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.