Poliéster filamén sulaman Thread

Poliéster sulaman Thread

100% benang sulam poliester didamel benang poliéster FED, dicelup kalayan nyebarkeun pewarna dina derajat 125-135 has, gaduh laju warna anu saé, résistansi abrasion anu hadé, sareng kakuatan tenacity anu saé, anu ngajaga 50000 jahitan nyababkeun dina laju 1000rpm.

material: 100% poliéster

cacah: Biasana benang sulaman Poliéster ngagaduhan 108D / 2,120D / 2,135D, 150D / 2.

packing: 1800yds na 5000yds, atawa 0.5kg mun 1kg / congcot badag

sertipikat: Oeko Tex Standar 100 Lampiran 6

Fitur: firstly fastness warna alus teuing; kadua tahan résistansi abrasi; Katilu kakuatan kuatna alus teuing; sareng nomer opat nyusutan anu handap; anu terakhir nyaéta rentang warna anu éksténsif.

warna:  Ieu kartu warna benang sulaman poliéster sareng 400 warna .MH ngagaduhan mesin cocog warna otomatis, janten urang tiasa ngadamel sampel cocog warna anu akurat gancang digunakeun utami ieu.

pamakéan:  Pikeun sulaman dina pakean atanapi asesoris, anu poko kanggo nyandian sareng-sering atanapi sering cucian, sapertos topi, baju jero, kantong sareng asesoris, logo tim dina baju olahraga, tékstil bumi sareng baju barudak, pakean hiasan dina baju baju, ngagem barudak. pakean.

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2021 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.