Poliéster filamén sulaman Thread

Poliéster sulaman Thread

100% benang sulam poliester didamel benang poliéster FED, dicelup kalayan nyebarkeun pewarna dina derajat 125-135 has, gaduh laju warna anu saé, résistansi abrasion anu hadé, sareng kakuatan tenacity anu saé, anu ngajaga 50000 jahitan nyababkeun dina laju 1000rpm.

material: 100% poliéster

cacah: Biasana benang sulaman poliéster gaduh 108D / 2,120D / 2,135D, 150D / 2.

packing: 1800yds na 5000yds, atawa 0.5kg mun 1kg / congcot badag

sertipikat: Oeko Tex Standar 100 Lambang 6

Fitur: gancangna warna mimiti mimiti; panyebaran abrasion alus; tenacity kakuatan anu katilu teuing; sareng nomer opat mangrupikeun pengecutan rendah; anu terakhir nyaéta rentang warna anu luas.

warna: Ieu mangrupikeun kartu warna sulaman poliéster nganggo 400 warna .MH ngagaduhan mesin anu cocog warna otomatis, ku kituna urang tiasa ngadamel conto anu cocog sareng warna anu gancang ku cara nganggo jalur utama ieu.

pamakéan: Pikeun sulaman dina pakean atanapi asesoris, anu poko kanggo nyandian sareng-sering atanapi sering cucian, sapertos topi, baju jero, kantong sareng asesoris, logo tim dina baju olahraga, tékstil bumi sareng baju barudak, pakean hiasan dina baju baju, ngagem barudak. pakean.

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.