Poliéster sulaman Thread na Viscose Rayon sulaman Thread

sulaman Thread

MH thread sulaman kaasup: 100% Viscose Rayon sulaman threads, 100% poliéster sulaman threads
Ngahasilkeun Kamampuh taunan: 10000 + ton
Warna: Kartu warna kalayan 400 kelir sadia, urutan qty leutik ditarima

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.