Kabeungkeut nilon Thread

Nilon Bond Thread

Benang ngaput beungkeut nilon didamel tina serat sintétik 6.6 serat sintétis, nami populér Nylon 6.6 atanapi 6 serat sintétis, ngalangkungan prosés khusus pikeun ngariung bari ngacungkeun serat, teras nempel sareng ngarésmikeun sadayana serat sasarengan sapertos hiji, nalika ngaput, benang anu ngiket henteu disentwine, moal pondok, résistansi tinggi kana abrasi.

Spesifikasina: 210D/3, 300D/3,420D/3 ,630D/3

fitur produk: Kateguhan anu Saé pisan, UV anu saé sareng panyalindungan abrasion, Elongation Lowly, Properti Waterproof Tinggi, Strands Loose dicegah, Kakuatan Seam & Panampilan Anu Saé, Rentang Warna éksténsif

aplikasi

Pangaruh ngaputna saé pisan, kusabab kaunggulan bahan nilon sareng pembuangan épéktual pelumas, Lumaku pikeun sagala jinis barang kulit, kantong & koper, mobil, produk luar, sareng sajabana.

100D / 3, 150D / 2, 150D / 3, Dipasangkeun pikeun bahan kulit lawon ipis: sapertos dompet, langsir, tas, jas hujan, baju kulit, sarung tangan kulit, jsb.

210D / 2, 210D / 3, 250D / 3, Dipasangkeun dina produk kulit sareng kulit: sapertos sapatu kulit, kantong kulit, koper, baju kulit

Kain tebal: floss huntu, sapatu perjalanan, kantong perjalanan, tenda, pelem lemes, tempat sare, sofas, jsb.

300D / 3, 420D / 3, 630D / 3, Dipasangkeun kanggo produk kulit kandel: sofas, bantal mobil, sapatu olahraga, sabuk, jsb.

Produk lawon tebal: kanvas, buku akun, tenda, kantong, sareng sajabana produk anu dijahit, layang, langsir manik.

840D / 3, 1260D / 3, umumna dianggo pikeun ucing ageung, produk leungeun-sewn, kantong bungkus, jsb.

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2021 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.