Kabeungkeut nilon Thread

Nilon Bond Thread

Benang jahit bon nilon didamel tina polyamide 6.6 serat sintétis, nami populér Nylon 6.6 atanapi 6 serat sintétis, ngalangkungan prosés khusus kabeungkeut bari ngahambat serat, teras nempel sareng ngarampungkeun sadaya serat babarengan sapertos salah sahiji, nalika ngaput, benang anu kabeungkeut henteu disentwine , sanés kakang, résistansi luhur pikeun abrasion.

Spesifikasina: 210D/3, 300D/3,420D/3 ,630D/3

fitur produk: Tenacity Kalintang, Perlindungan UV sareng pelanggaran abrasion, Énggalna Énggal, Harta Cai Cai Luhur, Leungiteun Dilarang, Kuat Kaciri & Kacida, Béntang warna anu Leutik

aplikasi

Épék jahit pisan saé, kusabab kauntungan tina bahan nilon sareng pembuangan pangaruh pelincir, Dilarapkeun kana sagala jinis barang kulit, kantong & bagasi, utomobile, produk luar, jsb.

100D / 3, 150D / 2, 150D / 3, Dipasangkeun pikeun bahan kulit lawon ipis: sapertos dompet, langsir, tas, jas hujan, baju kulit, sarung tangan kulit, jsb.

210D / 2, 210D / 3, 250D / 3, Dipasangkeun dina produk kulit sareng kulit: sapertos sapatu kulit, kantong kulit, koper, baju kulit

Kain tebal: floss huntu, sapatu perjalanan, kantong perjalanan, tenda, pelem lemes, tempat sare, sofas, jsb.

300D / 3, 420D / 3, 630D / 3, Dipasangkeun kanggo produk kulit kandel: sofas, bantal mobil, sapatu olahraga, sabuk, jsb.

Produk lawon tebal: kanvas, buku akun, tenda, kantong, sareng sajabana produk anu dijahit, layang, langsir manik.

840D / 3, 1260D / 3, umumna dianggo pikeun ucing ageung, produk leungeun-sewn, kantong bungkus, jsb.

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.