Poliéster textured benang, poliéster overlocking Thread, Serger Thread

Benang Tekstur Polyester / Thread Overlock

Éta ogé namina salaku 100% poliester kontén benang bertapis atanapi benih overlock, didamel tina 100% poliéster terus filamén DTY, masihan benang raos anu lembut sareng janten idéal pikeun dianggo dina loopers tina overlocking, panutup seaming pikeun masihan lemes sareng kanyamanan.

bahan: 100% poliéster

Spesifikasina:150d/1, 200d/1, 300d/1

packing: 1000yds ka 20000yds / kerucut, atanapi 0.5kg ka 2.0kg / kerucut

Feature produk: Perlengkapan Seam Alus, Harta Élmu anu Elastis, Jangkung Warna Jangkung, Produktipitas Tinggi, Résistansi Kimia, Ékonomis

pamakéan: Ilahar digunakeun dina overlocking lawon elastis, sapertos baju jero, baju rajutan, baju olahraga sareng pakean barudak.

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.