Poliéster textured benang, poliéster overlocking Thread, Serger Thread

Benang Tekstur Polyester / Thread Overlock

Éta ogé namina salaku 100% poliester kontén benang bertapis atanapi benih overlock, didamel tina 100% poliéster terus filamén DTY, masihan benang raos anu lembut sareng janten idéal pikeun dianggo dina loopers tina overlocking, panutup seaming pikeun masihan lemes sareng kanyamanan.

bahan: 100% poliéster

Spesifikasina:150d/1, 200d/1, 300d/1

packing: 1000yds dugi 20000yds / congcot, atanapi 0.5kg dugi 2.0kg / kerucut

Feature produk: Sinyalna kelim alus teuing, sipat elastis alus, rentang warna éksténsif, produktivitas tinggi, résistansi kimia, ékonomis.

pamakéan: Ilahar dipaké dina overlocking lawon elastis, sapertos baju jero, pakean rajutan, baju olahraga sareng papakéan barudak.

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2021 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.