Nilon High Tenacity threads, Tensile Kakuatan High nilon Thread

Nilon High Tenacity Thread

Utas jahit nilon anu luhur utamana diwangun ku nilon 6 sareng nilon 6.6 .Kuasa boga kakuatan anu luhur, tahan tahan sareng tahan korosi .Ia tiasa ngajaga kakuatan normal dina lingkungan garing sareng baseuh .Oleh anu kitu, benang jahit nilon tenacity seueur dipaké dina kulit produk, parabot, jaba sareng lapangan anu sanés.

bahan: 100% nilon

Spesifikasina: Spésifikasi umum ngagaduhan 210D / 2, 210D / 3, 300D / 3, 420D / 3, 630D / 3 sareng saterasna.

Naha milih MH Nylon tenacity luhur jahit benang?

Kakuatan pegatna anu langkung luhur sareng ciri regang anu optimal ngahasilkeun seuleus anu pikaresepeun, seuleus kulit dina sapatu kulit sareng barang kulit .Nes lemes lemes kalayan pelinciran gesekan anu langkung suda ngirangan efek jarum sareng abrasion .Ia gaduh pewarna jahitan anu konsisten sareng penampilan seam.

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.