Nilon High Tenacity threads, Tensile Kakuatan High nilon Thread

Nilon High Tenacity Thread

Benang jahit katahanan luhur nilon utamina diwangun ku nilon 6 sareng nilon 6.6. Éta ngagaduhan kakuatan anu luhur, tahan maké sareng tahan korosi. Éta tiasa ngajaga kakuatan normal dina lingkungan anu garing sareng baseuh. Ku alatan éta, benang jahit katahanan nilon seueur dianggo dina produk kulit, jati, luar sareng lapangan sanésna.

bahan: 100% nilon

Spesifikasina: Spésifikasi umum ngagaduhan 210D / 2, 210D / 3, 300D / 3, 420D / 3, 630D / 3 sareng saterasna.

Naha milih MH Nylon tenacity luhur jahit benang?

Kakuatan pegatna anu langkung luhur sareng ciri manjang anu optimal ngahasilkeun kelim, pikaresepeun pikeun sapatu kulit sareng barang kulit. Bérés lemes sareng pelumasan gesekan rendah anu unggul ngirangan pangaruh panas jarum sareng abrasi. Éta ngagaduhan formasi stitch anu konsisten sareng penampilan kelim anu rapih.

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2021 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.