bahan: Polyamide 6.6 serat sintétik, anu ngaran populér nyaéta nilon 6.6 atanapi 6 serat sintétik.

Spesifikasina: 210D/3, 300D/3,420D/3 ,630D/3

warna: kartu warna sadia tur warna ngaropéa oge bisa ditarima.

packing: ngaropéa

Feature produk:

  • kateguhan alus teuing
  • Perlindungan UV sareng abrasion anu saé
  • elongation low
  • Harta tahan cai anu luhur
  • Untaian leupas dicegah
  • Penampilan kakuatan jahitan anu saé
  • rentang warna éksténsif

Keunggulan MH:

  • kelir euyeub
  • produk ngaropéa tur pakét sadia.
  • produktivitas tinggi
  • pangiriman gancang
  • Salapan pabrik anu sumebar di tilu basis produksi
poliéster thread jahit

Produk Data Téknis

Tex tiket Ukuran Denier PLY Kakuatan Rata-rata Elongation Min-Max Disarankeun Ukuran jarum Lawon cocog
(T) (TKT) (D) --- (kg) (%) jelma nu nembang métrik ---
35 80 100D 3 ≥2.1 13-22 12-14 80-90 Beurat lampu
45 60 138D 3 ≥3.0 23-32 14-16 90-100 Beurat Sedeng
70 40 210D 3 ≥4.5 23-32 16-18 100-110 Beurat Sedeng
90 30 280D 3 ≥6.0 24-33 16-20 100-120 Beurat beurat
135 20 420D 3 ≥9.0 25-34 19-23 120-160 Beurat beurat
210 13 630D 3 ≥13.5 25-34 22-24 140-180 Beurat beurat tambahan

aplikasi:

ngitung aplikasi
100D/3, 150D/2, 150D/3 Utamina dianggo pikeun lawon ipis sareng bahan kulit: sapertos dompét, langsir, kantong, jas hujan, baju kulit, sarung tangan kulit, jsb.
210D/2, 210D/3, 250D/3

Utamana dianggo dina kulit sareng produk kulit: sapertos sapatu kulit, kantong kulit, koper, pakean kulit.
Kain tebal: floss huntu, sapatu perjalanan, kantong perjalanan, tenda, pelem lemes, tempat sare, sofas, jsb.

300D/3, 420D/3, 630D/3

Utamana dipaké pikeun produk kulit kandel: sofas, cushions mobil, sapatu olahraga, belts, jsb.
Produk lawon tebal: kanvas, buku akun, tenda, kantong, sareng sajabana produk anu dijahit, layang, langsir manik.

840D / 3, 1260D / 3 Lolobana dipaké pikeun langlayangan badag, produk leungeun-sewn, kantong bungkusan, jsb.

 

Poliéster benang ulet luhur Nylon benang katahanan luhur Benang beungkeutan nilon
Ngajahit formal barang kulit barang kulit
quilting footwear sapatu
footwear tas koper tas koper
barang kulit barang olahraga barang olahraga
kasur / kasur barang-barang ker barang-barang ker
jahitan buta upholsteri hiasan lemes jero rohangan
upholsteri / korsi otomotif
produk industri / kantong udara

Pamandangan Adegan

pamakéan benang poliéster kabeungkeut
pamakéan benang poliéster kabeungkeut
pamakéan benang poliéster kabeungkeut
pamakéan benang poliéster kabeungkeut