Inggris English

MH waterproof jahit Thread boga finish tahan cai husus

Waterproof jahit Thread

Waterproof jahit Thread

MH waterproof jahit thread boga finish tahan cai husus nu nyegah efek kapilér, kukituna mastikeun yén euweuh cai dicokot nepi ku benang. Sabot tegangan jahit bener dipaké, ngangkut cai ngaliwatan liang jarum geus dicegah.
MH waterproof jahit thread boga kabisa anti polusi alus teuing jeung mertahankeun kabersihan jangka panjang; lalawanan unggulan weathering tur hirup validitas berkepanjangan, résistansi UV, résistansi oksidasi; tensile unggulan sarta lalawanan cimata, Anti stripping ciri; lalawanan maké hadé.

Ukuran normal nyaeta 20 / 2, 30 / 3, 40 / 3, ukuran sarta warna sagala bisa dihasilkeun dumasar kedah customer urang.

Ieu cocog pikeun jahit tarpaulin tina gudang, kandaraan, kapal, pabrik, Pertambangan, yard angkutan barang, karéta, usaha, panutup barang tatanén rumah tangga, jeung sajabana Hayu urang ogé loba dipaké di pakéan, produk militer, petualangan outdoor, pariwisata outdoor jeung widang séjénna.

jahit thread waterproof

pamakéan

barang outdoor sarta alat-alat olahraga

cai buktina jahit thread applicatioin

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

facebook LinkedIn Instagram

Copyright © 1999-2019 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.