Poliéster-poliéster / Kapas-poliéster Core dipintal jahit Thread

Core dipintal jahit Thread

Konstruksi benang jahit polyores corespun mangrupikeun ku teras poliéster polién poli sareng bungkus poliester polién lembut, nyalikeun kakuatan jahitan anu luhur sareng prestasi anu saé. Éta ngagaduhan kalenturan anu luar biasa sareng nyiptakeun lapisan anu lemes, lemes sareng seam sewn upami dibandingkeun sareng benang jahit konvensional, kakuatan na ogé 15% -20% langkung luhur tibatan benang jahit konvensional.

cacah: Utas jahit poliester MH énggal diitung janten 20 / 2,30 / 2, 40/3, 50/2, 60/2, 60/3, ka 80/2

warna: kalayan 800 warna, éta tiasa cocog sampurna kana lawon anu dijajah

Sertipikat: Oeko Tex Standard 100 Lambang 6

pamakéan: Dipaké sacara umum dina pagelaran éksternal, pakean olahraga, baju luar ditenun sareng jaket fashion, Jeans, produk kulit, jsb.

MH Corespun jahit polyester Kauntungan

Kekuatan Kalintang Hébat, Rintangan ka Abrasion, Résistansi Kimia Luhur, Sengit sareng Kacida Saé, Ngaminimalkeun Jahitan Tangkal, Produksi Tinggi, Ngaminimalkeun Puckering Seam, Tingkat gancang warna gancang, Nyétélkeun Oeko Tex Standard 100 Lambang 6.

Milih nganggo MH corespun polyester jahit benang, henteu ngan ukur ningkatkeun penampilan produk sewn, tapi tiasa pisan ningkatkeun produktivitas sareng pagelaran jalur produksi jahit.

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.