Poliéster-poliéster / Kapas-poliéster Core dipintal jahit Thread

Core dipintal jahit Thread

Konstruksi benang jahit poliésér MH corespun nyaéta inti poliéster filamén teras-terasan sareng bungkus poliéster pokok lemes, nganteurkeun kakuatan ngaput tinggi sareng kinerja anu saé. Éta ngagaduhan kasajahitan anu luar biasa sareng nyiptakeun gagang anu lemes, lemes kana kelim sewn upami dibandingkeun sareng benang jahit konvensional, kakuatanana ogé 15% -20% langkung luhur tibatan benang jahit konvensional.

cacah: Utas jahit poliester MH énggal diitung janten 20 / 2,30 / 2, 40/3, 50/2, 60/2, 60/3, ka 80/2

warna: kalayan 800 warna, éta tiasa cocog sampurna kana lawon anu dijajah

Sertipikat: Oeko Tex Standard 100 Lambang 6

pamakéan: Utamana dipaké dina pagelaran luar, baju olahraga, anyaman baju luar sareng jaket mode, Jeans, produk kulit, jst.

MH Corespun jahit polyester Kauntungan

Kateguhan Kateguhan Anu Saé pisan, Résistansi Tinggi kana Abrasi, Résistansi Kimia Tinggi, Sore sareng Penampilan Anu Saé, Ngaleutikan Jahitan Anu Dilewatan, Produktipitas Tinggi, Ngaleutikan Puckering Seam, Tingkat Laju Kandungan Warna, Nuju Oeko Tex Standar 100 Annext 6.

Milih nganggo MH corespun polyester jahit benang, henteu ngan ukur ningkatkeun penampilan produk sewn, tapi tiasa pisan ningkatkeun produktivitas sareng pagelaran jalur produksi jahit.

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2021 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.