Thread sewing ECO Polyester

Thread jahit poliéster MH ECO disebut ogé benang ngaput poliéster didaur, nganggo benang khusus anu didamel tina botol plastik didaur ku séri prosés rumit, éta 100% didaur ulang, didesain kanggo ngabantosan tantangan, ngadamel pakéan anu jawab lingkungan.

Spesifikasina: Kami gaduh 20S / 2,20S / 3,30S / 2,40S / 2,60S / 2, mangrupikeun ideu pikeun kintwear, atlet, kasual intim, ngagem kasual, sulaman, sareng aplikasi ngagem luar.

Sertipikat: Standar Daur ulang Global (GRS) 4.0

Fitur sareng kauntungan

Serat poliéster daur ulang 100% konsumen, serat poliéster disahkeun ku GRS (Standar Daur Ulang Global), leyuran panyusutan panas garing anu hadé pikeun, sacara signifikan ningkatkeun kamampuan konsumén, pangaruh jahit anu alus, warna anu saé pisan.

MH ECO Polyester Sewing Thread nyayogikeun benang jahit alternatif anu sanés ngorbankeun kinerja jahit. Nganggo Thread Sewing MH ECO Polyester, sareng bumi nyéépkeun bumi!

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2021 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.