material: poliéster

Naha urang peryogi benang anti-uv?

Ultraviolét (UV) nyaéta wangun radiasi éléktromagnétik kalayan panjang gelombang ti 10 nm nepi ka 400 nm, leuwih pondok batan cahaya katempo, tapi leuwih panjang batan sinar-X. Radiasi UV aya dina cahya panonpoé, sarta constitutes ngeunaan 10% tina total kaluaran radiasi éléktromagnétik ti Panonpoé.

Sinar ultraviolét gelombang pondok ngaruksak DNA jeung sterilizes surfaces nu datang kana kontak.
Pikeun manusa, suntan sareng kaduruk ku panon poe mangrupikeun épék anu biasa tina paparan kulit ka sinar UV, sareng résiko ningkat kanker kulit. Ku kituna urang kudu make lawon anti UV jeung benang nyieun garments pikeun ngajaga kulit urang.

Feature produk:

  • kinerja anti UV alus teuing
  • Anti sepuh
  • Fastness warna luhur
  • Kakuatan luhur

Keunggulan MH:

  • kartu warna euyeub
  • produktivitas tinggi
  • pangiriman gancang
  • Salapan pabrik anu sumebar di tilu basis produksi
poliéster thread jahit

pamakéan: Tenda militér, payung pantai, topi panonpoé, baju pantai, pakean pelindung panonpoé.

Data Téknis Produk: 

UPF Performance Transmisi Ultraviolét(%) UPF Tandaan
15-24 pang copelna 6.7-4.2 15
25-39 alus 4.1-2.6 25, 30, 35
40-50, 50+ alus teuing ≤ 2.5 40, 45, 50, 50

 

Kartu Warna:

Ieu didamel nganggo conto benang saleresna supados anjeun gaduh warna anu cocog pikeun milih benang anu dipikahoyong.

Dipintal benang jahit poliéster
Dipintal benang jahit poliéster
Dipintal benang jahit poliéster
polyester jahit benang Kartu Warna

Sertipikat:

MH ngagaduhan sertipikat ISO 9001:2015, ISO14001:2015, ISO45001:2018 sareng standar OEKO-TEX 100 Annex 6 Kelas 1

sertipikat benang jahit poliéster
sertipikat benang jahit poliéster
sertipikat benang jahit poliéster
sertipikat benang jahit poliéster