Tinggi Tenacity 100% poliéster filamén threads jahit

100% poliéster High Tenacity jahit Thread

Utas jahit polimér tahan luhur, ogé katelah benang Tedron, nyaéta benang ngaput anu didamel tina kakuatan-tinggi, filamén poliéster handap-nyusut ku ngagabungkeun, pulas sareng prosés anu sanés. Éta ngagaduhan kakuatan anu tinggi, ngawarnaan anu kuat, résistansi pakean anu saé, kinerja anu saé, sapertos korosi sareng jamur, henteu aya sendi, sareng sajabana, dina prosés produksi nalika ngaréspon parobihan tegangan, Éta stabil pisan, sahingga ngirangan rusakna benang sareng ngagentos benang nalika ngaput, anu kondusif pikeun ningkatkeun produktivitas sareng cocog pisan pikeun sapatu Jahit katégori, papakéan propésional, alat propésional, jati kulit, aksésoris kulit.

bahan: 100% poliéster

Spesifikasina: Spésifikasi umum ngagaduhan 210D / 2, 210D / 3, 300D / 3, 420D / 3, 630D / 3 sareng saterasna.

Naha milih MH Polyester tenacity luhur jahit benang?

Kakuatan pegatna anu langkung luhur sareng ciri manjang anu optimal ngahasilkeun kelim, pikaresepeun pikeun sapatu kulit sareng barang kulit. Bérés lemes sareng pelumasan gesekan rendah anu unggul ngirangan pangaruh panas jarum sareng abrasi. Éta ngagaduhan formasi stitch anu konsisten sareng penampilan kelim anu rapih.

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2021 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.