Tinggi Tenacity 100% poliéster filamén threads jahit

100% poliéster High Tenacity jahit Thread

Benang jahit luhur poliéster, ogé katelah benang Tedron, mangrupikeun benang jahit anu diwangun tina kakuatan polositas tinggi, sututan sareng pédah polisér ku ngagabungkeun, twisting sareng prosés anu sanés .Ia ngagaduhan kakuatan anu tinggi, ngawarnaan anu kuat, resistor ngagem alus, kinerja anu saé. sapertos korosi sareng cengkéh, teu aya sambungan, sareng anu sanésna, dina prosés produksi nalika ngabales parobahan tegangan, Kacida stabil, saéngga ngirangan kerentas benang sareng ngagantian benang nalika ngaput, anu kondusif kanggo ningkatkeun produktivitas sareng cocog pisan pikeun sapatu Jahit tina kategori, pakean profésional, parabot profésional, parabot kulit, asesoris kulit.

bahan: 100% poliéster

Spesifikasina: Spésifikasi umum ngagaduhan 210D / 2, 210D / 3, 300D / 3, 420D / 3, 630D / 3 sareng saterasna.

Naha milih MH Polyester tenacity luhur jahit benang?

Kakuatan pegatna anu langkung luhur sareng ciri regang anu optimal ngahasilkeun seuleus anu pikaresepeun, seuleus kulit dina sapatu kulit sareng barang kulit .Nes lemes lemes kalayan pelinciran gesekan anu langkung suda ngirangan efek jarum sareng abrasion .Ia gaduh pewarna jahitan anu konsisten sareng penampilan seam.

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.