100% dipintal poliéster jahit Thread Produsén

100% dipintal poliéster jahit Thread

material: 100% dipintal poliéster

cacah: Utas ngaput poliéster anu dipintal gaduh kaitung salaku 20/2, 40/2, 40/3, 50/2, 60/2, 60/3, dugi ka 80/2. Anjeun kedah milih accoding benang itung anu leres pikeun bahan lawon, kandel, sareng mesin jahit. 

warna: Kalayan 800 warna, cocog tiasa cocog ka lawon anu dijajah

sertipikat: Oeko Tex Standar 100 kelas 1

pak-pakan: dipak ku 10y ~ 10000y dina tumpeng ageung, atanapi pipah alit

kapasitas: 30000 + ton, éta hartosna sakitar 2000x40'HQ per taun

pamakéan

20S / 2 ~ 30S / 3 pikeun pakean kandel sapertos jins, pakean usum tiris

30S / 2,40S / 2,50S / 3,60S / 3 pikeun baju sareng tékstil bumi, sapertos kaos, blus, jaket, pangantenan barudak, ageman, baju jero, olahraga, ranjang panutup, tabir, sareng sajabana

50S / 2,60S / 2 anu dianggo pikeun ngagem rajut, sapertos kaos, sutra sutra, saputangan, jsb

Kauntungan Benang MH Polyester

anjeun tiasa mendakan benang MH ngagaduhan kaunggulan dina: Kirang ngarusak jahit gancang-gancang; Tingkat tinggi résistansi abrasi; Formasi jahitan anu saluyu; Taya jahitan anu diloloskeun; Evenness, pikeun nyegah parobahan tegangan nalika ngaput; Lemesna permukaan anu cekap; ngalirkeun kalayan gampang ngalangkungan panduan mesin; Tingkat luhur warna fastness; Patepung sareng Oeko Tex Standar 100 kelas 1.

Mesin ngaput langkung milih benang jahit MH, kumargi ngirangan downtime mesin, produktivitasna langkung luhur sareng kinerja jahit anu konsisten.

Nyaring Thread Jahit

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2021 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.