100% dipintal poliéster jahit Thread Produsén

100% dipintal poliéster jahit Thread

material: 100% dipintal poliéster

cacah: Benang jahit poliéster anu dipanjangkeun janten 20/2, 40/2, 40/3, 50/2, 60/2, 60/3, ka 80/2. Anjeun kedah milih benang anu leres pikeun nyétélkeun kana bahan lawon, ketebalan, sareng mesin jahit.

warna: Kalayan 800 warna, cocog tiasa cocog ka lawon anu dijajah

sertipikat: Oeko Tex Standard 100 kelas 1

pak-pakan: dipak ku 10y ~ 10000y dina tumpeng ageung, atanapi pipah alit

kapasitas: 30000 + ton, éta hartosna sakitar 2000x40'HQ per taun

pamakéan

20S / 2 ~ 30S / 3 pikeun pakean kandel sapertos jins, pakean usum tiris

30S / 2,40S / 2,50S / 3,60S / 3 pikeun baju sareng tékstil bumi, sapertos kaos, blus, jaket, pangantenan barudak, ageman, baju jero, olahraga, ranjang panutup, tabir, sareng sajabana

50S / 2,60S / 2 anu dianggo pikeun ngagem rajut, sapertos kaos, sutra sutra, saputangan, jsb

Kauntungan Benang MH Polyester

anjeun tiasa mendakan thread MH gaduh kauntungan dina: Kurang ngarecah di jahit gancang; Tingkat résistansi abrasion tinggi; Pembentukan jahitan sacara konsisten; Teu aya jahitan bolos; Kaayaan, pikeun nyegah parobahan dina tegangan nalika ngaput; Éwahkeun permukaan lemes; pikeun gampang ngaliwat juru mesin; Tingkat gancang warna gancang; Nyuh Oeko Tex Standard 100 kelas 1.

Mesin ngaput langkung milih benang jahit MH, kumargi ngirangan downtime mesin, produktivitasna langkung luhur sareng kinerja jahit anu konsisten.

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.