Jahit Thread, Tipe jahit Thread, jahit Thread borongan na jahit Thread Produsén

jahit Thread

Thread Jahit MH ngawengku: Spun Polyester Sewing Thread, Core Spun Sewing Thread (Polyester / Polyester Core Spun, Polyester / Cotton Core Spun), Polyester Textured Benang, Spun Polyester Bag Closed Thread, 100% Polyester High Tenacity jahit Thread, Nylon High Tenacity Thread , 100% Thang Beungkeut Nylon.

MH jahit thread bisa ngurangan jumlah threads rusak nyirorot dina prosés jahit, pikeun ngaronjatkeun kualitas produk jahit, pikeun ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung pikeun ngurangan biaya produksi. Itwill ogé ngurangan inténsitas kuli sarta kapuasan karyawan.

output taunan: 30000 ton

warna: kartu warna kalayan 400 warna sayogi, urutan qty alit tiasa ditampi

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2021 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.