Jahit Thread, Tipe jahit Thread, jahit Thread borongan na jahit Thread Produsén

jahit Thread

MH jahit Thread ngawengku: dipintal poliéster jahit Thread, Core dipintal jahit Thread (poliéster / poliéster Core dipintal, poliéster / Kapas Core dipintal), poliéster textured benang, dipintal poliéster Kantong nutup Thread, 100% poliéster High Tenacity jahit Thread, nilon High Tenacity Thread , 100% nilon kabeungkeut Thread.

MH jahit thread bisa ngurangan jumlah threads rusak nyirorot dina prosés jahit, pikeun ngaronjatkeun kualitas produk jahit, pikeun ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung pikeun ngurangan biaya produksi. Itwill ogé ngurangan inténsitas kuli sarta kapuasan karyawan.

output taunan: 30000 ton

warna: Kartu warna kalayan 400 kelir sadia, urutan qty leutik ditarima

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.