Karét elastis threads / Latex elastis Thread

elastis Thread

material: Karét, Latex, Spandex.

pak-pakan: Biasana éta dibungkus ku spool gedé dina 200G-1000G atanapi tabung alit dina 4g-20g

Benang elastis karét

Utas elastis Latex

Éta dijieun tina benang telat anu dibungkus ku benang DTY poliéster. Upami kami ngagaduhan spésifikasi tina 37 #, 42 #, 52 #, 63 #. Hayu ayeuna dianggo pikeun nyieun lawon, cuff, pembuatan perhiasan, beading, crafting DIY sareng scrapbooking.

Utas elastis Spandex

Éta dijieun tina benang spandex dibungkus ku benang poliéster DTY .Nami urang ngagaduhan spésipsi 4075, 2070 sareng ieu 40D + 75D * 2 .Ingka ieu benang elastis anu hadé sareng élastisitas alus teuing sareng henteu gampang umur .Tami biasana dianggo dina kaos kaki olahraga, baju haneut. cuffs, benang mewah, beading sareng produk anyaman séjén.

Benang elastis MH gaduh kaunggulan di: Bahan berkualitas tinggi, lemes sareng lancar, Kakuatan tegangan Alus - Leungitna Turun Ngaganggu atanapi Fraying, Rintangan tahan kuat, jangkauan spésifikasi, kiriman gancang.

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.