Karét elastis threads / Latex elastis Thread

elastis Thread

material: Karét, Telat, Spandex.

pak-pakan: Biasana éta dibungkus ku spool gedé dina 200G-1000G atanapi tabung alit dina 4g-20g

Benang elastis karét

Utas elastis Latex

Éta tina benang latex dibungkus ku benang poliéster DTY. Di dieu kami ngagaduhan spésifikasi 37 #, 42 #, 52 #, 63 #. Ieu seueur dianggo pikeun ngadamel lawon, cuff, pembuatan perhiasan, manik-manik, karajinan DIY sareng scrapbooking.

Utas elastis Spandex

Éta tina benang spandex dibungkus ku poliéster DTY benang. Di dieu urang ngagaduhan spésifikasi 4075, 2070 sareng ieu 40D + 75D * 2. Éta benang elastis pangsaéna kalayan élastisitas anu hadé sareng henteu gampang sepuh. Éta biasana dianggo dina kaos kaki olahraga, baju haneut cuffs, benang mewah, manik-manik jeung produk anyaman séjén.

Utas elastis MH ngagaduhan kaunggulan dina: Bahan Berkualitas Tinggi, lemes sareng lemes, Kakuatan Tensil Anu Saé - Risiko Handap Ngabobol Atanapi Fraying, résistansi pakean anu kuat, Jangkauan lengkep spésifikasi, kiriman gancang.

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2021 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.