ngeunaan MH

Ningbo MH Thread Co, Ltd nyaéta salah sahiji pabrik Ningbo MH Industry Co, Ltd éta parantos fokus kana ngaput benang sareng manufaktur benang sulaman salami 12 taun. Ayeuna MH gaduh tilu zona industri kalayan aréa loji 120,000m2, 1900 pagawé, sareng dilengkepan mesin standar tinggi sareng sistem manajemen manufaktur anu ketat, urang tiasa nyayogikeun konsumén sareng kualitas sareng reliabilitas anu langkung saé.

Thread jahit Industri:

Proses ngahasilkeun produk jahit MH Mesin Kénging kaasup: benang, pelelapan, berliku, bungkusan sareng uji. Kapasitas ngahasilkeun taunan nyaéta 30000+ ton. Produk kami kalebet polyesters dipintal sareng corespun ka nilon anu tiasa kabeungkeut sareng braida poliéster waxed, sayogi dina ukuran anu béda sareng spésifikasi pikeun nyayogikeun sadayana kabutuhan pelanggan. Pasokan benang MH antar ka pabrik pabrik global, bobo, karpét, busana bumi, industri, bungkusan sareng produk sewn sanés dunya, ditampi sacara lega ku konsumén di dunya kalayan kualitas unggul dina harga kalapa.

Sulaman Thread Industri:

MH Thread Industry Thread ngabogaan set produksi garis anu lengkep, dipintal, ngawarnaan, ngawujud sareng molding, anu mastikeun produksi tepat waktu kalayan ngahasilkeun kualitas anu alus pikeun benang sulaman sareng benang poliéster, benang produksi taunan kami 10000+ ton. Inténsitas tinggi, sababaraha gabungan, warna anu saé, cecekelan lemes sareng fastness warna anu ku urang suplai ka konsumén.

Duanana MH jahit Thread Industri sarta Industri Thread MH sulaman geus meunang sertifikat ti ISO9001 na OEKO-Tex kami Wasalam perlindungan lingkungan, unggal taun ngurangan pamakéan énérgi sarta téhnologi ngembang, sangkan pamakéan pang éfisiénna bahan baku, tanaga jeung cai.

Sulaman Thread Industri:

MH Thread Industry Thread ngabogaan set produksi garis anu lengkep, dipintal, ngawarnaan, ngawujud sareng molding, anu mastikeun produksi tepat waktu kalayan ngahasilkeun kualitas anu alus pikeun benang sulaman sareng benang poliéster, benang produksi taunan kami 10000+ ton. Inténsitas tinggi, sababaraha gabungan, warna anu saé, cecekelan lemes sareng fastness warna anu ku urang suplai ka konsumén.

Duanana MH jahit Thread Industri sarta Industri Thread MH sulaman geus meunang sertifikat ti ISO9001 na OEKO-Tex kami Wasalam perlindungan lingkungan, unggal taun ngurangan pamakéan énérgi sarta téhnologi ngembang, sangkan pamakéan pang éfisiénna bahan baku, tanaga jeung cai.