Inggris English

Poliéster tékstur benang, poliéster overlock Thread, poliéster High-cinyusu Thread, nilon High-cinyusu Thread

Benang tékstur / Overlock Thread

100% poliéster tékstur benang

Dijieunna tina benang draw texturing, boga fitur elastis lemes sareng tinggi, kalawan twisting atanapi tanpa twisting. A kinerja luhur textured poliéster thread jahit jeung élastisitas kelim alus jeung kakuatan kelim. Umumna dipaké pikeun kelim, overlocking na coverstitch of knitted lawon.

Fitur

Sinyalna kelim Alus Alus Harta elastis
Éksténsif Warna Range Produktivitas tinggi
Résistansi kimiawi ekonomis
benang tékstur

Spesifikasina: 150D / 1,200D / 1 na 300D / 1 kalawan twisting atanapi W / O twisting, sarta ogé gaya angga-apal.

aplikasi

cocog pikeun t-shirt, jas ngojay, spandex pésta, baju jero, olahraga jas.

Data téknis

Tex Denier Konstruksi rata Kakuatan rata Elongation Disarankeun Ukuran jarum Golak cai shrinkage
(T) (CN) (%) jelma nu nembang métrik (%)
18 150D / 1 685 25 9-11 65-75 <1.0
24 200D / 1 860 26 9-11 65-75 <1.0
35 300D / 1 1350 28 12-14 75-90 <1.0

Poliéster overlock Thread
0213-01, 150D/1, 450g/cone
0213-02,150D / 1,250g / congcot
0213-150D / 1,500g / pinus-apal congcot, 9 "
0213-04,150D / 1,250g / pinus-apal congcot
0213-05,300D / 1,300g / pinus-apal congcot
0213-06,300D / 1,1kg / congcot palastik

100% nilon High manteng textured Thread

A bulk thrad tinggi textured nilon jahit nu nyadiakeun élastisitas tinggi, softness. Éta idéal pikeun seaming na serging ngarajut sarta anyaman fabrics

Fitur

Sinyalna kelim Alus Greater elastis Harta
softness rongkah di jahit Produktivitas tinggi
Alus Résistansi Kimia Alus fastness Warna

aplikasi

Poliéster pamakéan benang tékstur

Data téknis

Ukuran Tex tiket Ukuran kakuatan Ukuran jarum pamakéan
(T) (TKT) (G) jelma nu nembang métrik
16 180 726 9-11 65-75 lawon Beurat lampu
24 120 1043 9-11 65-75 lawon Beurat lampu
30 90 1225 11-14 75-90 lawon Med Beurat
45 60 1905 12-14 75-90 lawon Med Beurat
60 50 2858 16-19 100-120 lawon Med Beurat

Nilon High-cinyusu Thread
0213-09,75D / 2,200g / spool
0213-10,100D / 2,400g / pinus-apal congcot
0213-11,100D / 2,250g / spool

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 fax: 0086-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2018 | NINGBO MH benang AND thread pabrik.