Poliéster tékstur benang, poliéster overlock Thread, poliéster High-cinyusu Thread, nilon High-cinyusu Thread

Benang tékstur / Overlock Thread

100% poliéster tékstur benang

Dijieunna tina benang draw texturing, boga fitur elastis lemes sareng tinggi, kalawan twisting atanapi tanpa twisting. A kinerja luhur textured poliéster thread jahit jeung élastisitas kelim alus jeung kakuatan kelim. Umumna dipaké pikeun kelim, overlocking na coverstitch of knitted lawon.

Fitur

Sinyalna kelim AlusAlus Harta elastis
Éksténsif Warna RangeProduktivitas tinggi
Résistansi kimiawiekonomis
benang tékstur

Spesifikasina: 150D / 1,200D / 1 na 300D / 1 kalawan twisting atanapi W / O twisting, sarta ogé gaya angga-apal.

aplikasi

cocog pikeun t-shirt, jas ngojay, spandex pésta, baju jero, olahraga jas.

Data téknis

TexDenier Konstruksirata Kakuatanrata ElongationDisarankeun Ukuran jarumGolak cai shrinkage
(T) (CN)(%)jelma nu nembangmétrik(%)
18150D / 1685259-1165-75<1.0
24200D / 1860269-1165-75<1.0
35300D / 113502812-1475-90<1.0

Poliéster overlock Thread
0213-01, 150D/1, 450g/cone
0213-02,150D / 1,250g / congcot
0213-150D / 1,500g / pinus-apal congcot, 9 "
0213-04,150D / 1,250g / pinus-apal congcot
0213-05,300D / 1,300g / pinus-apal congcot
0213-06,300D / 1,1kg / congcot palastik

100% nilon High manteng textured Thread

A bulk thrad tinggi textured nilon jahit nu nyadiakeun élastisitas tinggi, softness. Éta idéal pikeun seaming na serging ngarajut sarta anyaman fabrics

Fitur

Sinyalna kelim Alus Greater elastis Harta
softness rongkah di jahitProduktivitas tinggi
Alus Résistansi KimiaAlus fastness Warna

aplikasi

Poliéster pamakéan benang tékstur

Data téknis

Ukuran Textiket Ukurankakuatan Ukuran jarumpamakéan
(T)(TKT)(G)jelma nu nembangmétrik
161807269-1165-75lawon Beurat lampu
2412010439-1165-75lawon Beurat lampu
3090122511-1475-90lawon Med Beurat
4560190512-1475-90lawon Med Beurat
6050285816-19100-120lawon Med Beurat

Nilon High-cinyusu Thread
0213-09,75D / 2,200g / spool
0213-10,100D / 2,400g / pinus-apal congcot
0213-11,100D / 2,250g / spool

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 fax: 0086-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2018 | NINGBO MH benang AND thread pabrik.