Inggris English

Threads poliéster jahit di Spool Leutik Packing

Spool leutik poliéster jahit Thread

Bahan: poliéster, katun
Warna: kabéh warna nyaéta sadia
Cacah: 15 / 2, 20 / 2, 20 / 3, 20 / 6, 30 / 2, 30 / 3, 40 / 2, 40 / 3, 50 / 2, 50 / 3, 60 / 2, 60 / 3, 80 / 2, jsb
Paking: 50yds mun 1000yds / tube leutik
Aplikasi: keur mesin asal jahit, jahit leungeun, DIY, jsb

Spool leutik poliéster jahit Thread
Spool leutik poliéster jahit Thread
panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 fax: 0086-574-27766000
surélék:

     

Copyright © 1999-2018 | NINGBO MH benang AND thread pabrik.