Inggris English

Nilon High Tenacity threads

Nilon High Tenacity Thread

Dijieunna tina no.6.6 atanapi no.6 serat nilon, dipaké dina produk kulit, boga penampilan kelim unggulan sarta lalawanan tinggi mun abrasion.

Fitur

Tenacity tinggi alus durability
Alus kelim Kakuatan & Panémbong Produktivitas tinggi
hipu luster Éksténsif Warna Range
Nilon High Tenacity threads

Data téknis

Denier PLY Tex tiket Ukuran rata Kakuatan Elongation Disarankeun Ukuran jarum aplikasi
(T) kg % jelma nu nembang métrik  
100D 3 35 80 ≥2.0 18 - 28 9 ~ 12 65 ~ 80 Beurat lampu
138D 3 45 60 ≥2.7 18 - 28 10 ~ 12 70 ~ 80 Beurat sedeng
210D 3 70 40 ≥4.2 19 - 28 14 ~ 16 90 ~ 100 Beurat sedeng
280D 3 90 30 ≥5.6 20 - 30 18 ~ 19 110 ~ 120 beurat beurat
420D 3 135 20 ≥8.4 24 - 32 18 ~ 21 110 ~ 130 beurat beurat
630D 3 210 13 ≥12.5 25 - 32 21 ~ 23 130 ~ 160 Tambahan Beurat beurat

congcot Alus

Nilon High Tenacity Thread Congcot
panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 fax: 0086-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2018 | NINGBO MH benang AND thread pabrik.