Nilon High Tenacity threads

Nilon High Tenacity Thread

Dijieunna tina no.6.6 atanapi no.6 serat nilon, dipaké dina produk kulit, boga penampilan kelim unggulan sarta lalawanan tinggi mun abrasion.

Fitur

Tenacity tinggialus durability
Alus kelim Kakuatan & Panémbong Produktivitas tinggi
hipu lusterÉksténsif Warna Range
Nilon High Tenacity threads

Data téknis

DenierPLYTextiket Ukuranrata KakuatanElongationDisarankeun Ukuran jarumaplikasi
(T)kg%jelma nu nembangmétrik 
100D33580≥2.018 - 289 ~ 1265 ~ 80Beurat lampu
138D34560≥2.718 - 2810 ~ 1270 ~ 80Beurat sedeng
210D37040≥4.219 - 2814 ~ 1690 ~ 100Beurat sedeng
280D39030≥5.620 - 3018 ~ 19110 ~ 120beurat beurat
420D313520≥8.424 - 3218 ~ 21110 ~ 130beurat beurat
630D321013≥12.525 - 3221 ~ 23130 ~ 160Tambahan Beurat beurat

congcot Alus

Nilon High Tenacity Thread Congcot
panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 fax: 0086-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2018 | NINGBO MH benang AND thread pabrik.