Inggris English

Kabeungkeut nilon Thread

Nilon Bond Thread

Polyamide 6.6 sintétik serat, ngaran populerna nilon 6.6 atanapi 6 serat sintétik, ngaliwatan prosés husus ka kabeungkeut jero bari twisting benang, tuluy nempel na finalize sadayana serat babarengan kawas hiji, bari jahit, thread kabeungkeut teu disentwine, moal cottony, résistansi tinggi mun abrasion. Pangaruh jahit pisan ngajentul alatan kauntungan bahan nilon sarta pembuangan effectual of pelumas.

Aplikasi: Stitching upholstery, kanvas, drapery, bagasi, dompet, kémping tenda, sapatu, produk kulit, vinyl, jsb

Tahan ka bahan kimia, abrasion, sarta cahya panonpoé

 

Fitur

Tenacity Alus alus durability
Lowly Elongation Harta waterproof tinggi
Untaian leupas dicegah Alus kelim Kakuatan & Panémbong
Produktivitas tinggi hipu luster
Éksténsif Warna Range  
Nilon Bond Thread

aplikasi

Barang kulit / footwear / Sporting Barang / koper & Kantong / outdoor Barang / Upholstery / Otomotif Kursi / Airbag

 

Data téknis

Denier PLY Tex tiket Ukuran rata Kakuatan Elongation Disarankeun Ukuran jarum aplikasi
(T) kg % jelma nu nembang métrik
100D 3 35 80 ≥2.1 13 - 22 12 ~ 14 80 ~ 90 Beurat lampu
138D 3 45 60 ≥3.0 23 - 32 14 ~ 16 90 ~ 100 Beurat sedeng
210D 3 70 40 ≥4.5 23 - 32 16 ~ 18 100 ~ 110 Beurat sedeng
280D 3 90 30 ≥6.0   16 ~ 20 100 ~ 120 beurat beurat
420D 3 135 20 ≥9.0 25 - 34 19 ~ 23 120 ~ 160 beurat beurat
630D 3 210 13 ≥13.5 25 - 34 22 ~ 24 140 ~ 180 Tambahan Beurat beurat

 

congcot Alus

Nilon Bond Thread
panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 fax: 0086-574-27766000
surélék:

     

Copyright © 1999-2018 | NINGBO MH benang AND thread pabrik.