Kabeungkeut nilon Thread

Nilon Bond Thread

Polyamide 6.6 sintétik serat, ngaran populerna nilon 6.6 atanapi 6 serat sintétik, ngaliwatan prosés husus ka kabeungkeut jero bari twisting benang, tuluy nempel na finalize sadayana serat babarengan kawas hiji, bari jahit, thread kabeungkeut teu disentwine, moal cottony, résistansi tinggi mun abrasion. Pangaruh jahit pisan ngajentul alatan kauntungan bahan nilon sarta pembuangan effectual of pelumas.

Aplikasi: Stitching upholstery, kanvas, drapery, bagasi, dompet, kémping tenda, sapatu, produk kulit, vinyl, jsb

Tahan ka bahan kimia, abrasion, sarta cahya panonpoé

Fitur

Tenacity Alusalus durability
Lowly Elongation Harta waterproof tinggi
Untaian leupas dicegahAlus kelim Kakuatan & Panémbong
Produktivitas tinggihipu luster
Éksténsif Warna Range
Nilon Bond Thread

aplikasi

Barang kulit / footwear / Sporting Barang / koper & Kantong / outdoor Barang / Upholstery / Otomotif Kursi / Airbag

Data téknis

DenierPLYTextiket Ukuranrata KakuatanElongationDisarankeun Ukuran jarumaplikasi
(T)kg%jelma nu nembangmétrik
100D33580≥2.113 - 2212 ~ 1480 ~ 90Beurat lampu
138D34560≥3.023 - 3214 ~ 1690 ~ 100Beurat sedeng
210D37040≥4.523 - 3216 ~ 18100 ~ 110Beurat sedeng
280D39030≥6.0 16 ~ 20100 ~ 120beurat beurat
420D313520≥9.025 - 3419 ~ 23120 ~ 160beurat beurat
630D321013≥13.525 - 3422 ~ 24140 ~ 180Tambahan Beurat beurat

congcot Alus

Nilon Bond Thread
panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 fax: 0086-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2018 | NINGBO MH benang AND thread pabrik.