Inggris English

Core dipintal threads jahit poli-poli

15 / 2 poli poli Core dipintal jahit Thread

Kategori: Langkung Core dipintal threads jahit

15 / 2 poli poli core dipintal thread jahit

All available count: 12/2,15/2/16/2, 20/2, 20/3, 20/6,28/2,45/2,40/2, 30/2, 30/3, 40/2, 40/3, 50/2, 50/3, 60/2, 60/3, 80/2,etc

Packing: 1000yds mun 20000yds / congcot, atawa 0.5kg mun 2kg / congcot

Warna: urang gaduh kartu warna kalayan leuwih kelir 400, kelir ngaropéa anu bisa ditarima

Poli / poli core thread jahit téh poliéster filamén digabungkeun jeung poliéster dipintal benang inti, boga fitur abrasion-tahan hébat, kalawan laju putus kirang, nya pilihan idéal pikeun nyieun jeans jeung baju jalan.

Fitur:

Alus kakuatan tenacity / lalawanan tinggi mun abrasion / lalawanan kimia / unggulan kelim kakuatan & penampilan / ngaleutikan jahitan skipped / produktifitas tinggi / ngaleutikan kelim puckering / warna fastness unggulan / éksténsif rentang warna

Kakuatan: tambahan kuat

Pegatna: kuat

Lalawanan: tambahan kuat

diserep Uap: ilahar

Cocog jeung pésta kelas tinggi, tékstil imah, kantong, sulaman, jsb

Produk Data Téknis

Tex

(T)

tiket Ukuran

(TKT)

katun Count

(S)

rata Kakuatan

(CN) (g)

Elongation

Mnt-Max

(%)

Disarankeun Ukuran jarum

singer métrik

18

180

69 / 2

780 796

17-22

9-11 65-75

21

150

50 / 2

980 1000

17-22

9-11 65-75

24

120

45 / 2

1190 1214

17-22

10-14 70-90

30

100

35 / 2

1490 1520

17-22

11-14 75-90

40

80

29 / 2

1780 1816

18-24

11-14 75-90

40

80

45 / 3

1960 2000

18-24

11-14 75-90

60

50

18 / 2

3040 3102

18-25

16-19 100-120

60

50

29 / 3

3530 3602

18-25

16-19 100-120

80

40

15 / 2

3940 4020

18-25

16-19 100-120

105

30

12 / 2

4790 4888

18-25

18-21 110-130

120

25

15 / 3

6080 6204

18-25

19-21 120-140

Card warna: leuwih 400 kelir béda sadia

Card warna

pak-pakan

pak-pakan

Pabrik: leuwih 30000 ton kapasitas kaluaran taunan

pabrik

Tanya ngeunaan produk ieu
panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 fax: 0086-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2018 | NINGBO MH benang AND thread pabrik.