Inggris English

Poliéster-poliéster / Kapas-poliéster Core dipintal threads jahit

Core dipintal threads jahit

Poliéster-poliéster Core dipintal threads jahit

Poli / poli core thread jahit téh poliéster filamén conbined kalawan poliéster dipintal benang inti, boga fitur abrasion-tahan hébat kalawan laju putus kirang, nya pilihan gagasan pikeun nyieun jeans jeung baju dianggo, tur téh hususna lumaku pikeun-speed tinggi mesin industy jahit.

Fitur

Alus Kakuatan Tenacity Résistansi tinggi mun Abrasion
Résistansi kimiawi Alus kelim Kakuatan & Panémbong
Ngaleutikan Skipped jahitan Produktivitas tinggi
Ngaleutikan kelim Puckering Alus Warna Fastness
Éksténsif Warna Range
Core dipintal threads jahit

Bahan: poliéster
Cacah: 12 / 2,15 / 2, 20 / 2, 20 / 3, 20 / 6, 30 / 2, 30 / 3, 40 / 2, 40 / 3, 50 / 2, 50 / 3, 60 / 2, 60 / 3 na 80 / 2, jsb
Pakét: 1000yds mun 20000yds / congcot, atawa 0.5kg mun 2kg / congcot
Warna: Urang boga kartu warna kalayan 400 kelir béda, ogé kelir meuli urang aya ditarima.

Data téknis

Tex tiket Ukuran katun Count rata Kakuatan Elongation Min-Max Disarankeun Ukuran jarum
(T) (TKT) (S) (CN) (G) (%) jelma nu nembang métrik
18 180 69 / 2 780 796 17-22 9-11 65-75
21 150 50 / 2 980 1000 17-22 9-11 65-75
24 120 45 / 2 1190 1214 17-22 10-14 70-90
30 100 35 / 2 1490 1520 17-22 11-14 75-90
40 80 29 / 2 1780 1816 18-24 11-14 75-90
40 80 45 / 3 1960 2000 18-24 11-14 75-90
60 50 18 / 2 3040 3102 18-25 16-19 100-120
60 50 29 / 3 3530 3602 18-25 16-19 100-120
80 40 15 / 2 3940 4020 18-25 16-19 100-120
105 30 12 / 2 4790 4888 18-25 18-21 110-130
120 25 15 / 3 6080 6204 18-25 19-21 120-140

Katun-poliéster Core dipintal threads jahit

Katun / poli core jahit thread téh benang katun conbined kalawan core poliéster filamén, boga kakuatan kelim unggulan kalawan penampilan katun, bisa nolak kurban pikeun speed jahit tinggi, nyaeta pilihan kahiji pikeun nyieun produk katun.

Fitur

Alus kelim Kakuatan & Panémbong Katun Tingal sanggeus dikumbah
Produktivitas tinggi Ngaleutikan kelim Puckering & Skipped jahitan
Softness Alus Éksténsif Warna Range

Bahan: poliéster, katun
Cacah: 12 / 2,15 / 2, 20 / 2, 20 / 3, 20 / 6, 30 / 2, 30 / 3, 40 / 2, 40 / 3, 50 / 2, 50 / 3, 60 / 2, 60 / 3 na 80 / 2, jsb
Packing: 1000yds mun 20000yds / congcot, atawa 0.5kg mun 2kg / congcot

Data téknis

Tex tiket Ukuran katun Count rata Kakuatan Elongation Min-Max Disarankeun Ukuran jarum
(T) (TKT) (S) (CN) (G) (%) jelma nu nembang métrik
24 120 60 / 2 1039 1059 17-23 10-14 70-90
40 75 28 / 2 1862 1899 18-24 14-18 90-110
60 50 18 / 2 2842 2898 17-23 16-19 100-120
60 50 29 / 3 3038 3098 17-23 16-19 100-120
80 36 15 / 2 3528 3598 18-24 18-21 110-130
105 30 12 / 2 3724 3797 17-23 18-21 110-130

congcot pilihan

Core dipintal jahit threads Congcot
panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 fax: 0086-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2018 | NINGBO MH benang AND thread pabrik.