Inggris English

100% poliéster Kantong nutup Thread

Kantong nutup Thread

Dijieunna tina serat poliéster dipintal, kalawan silicone alus tur knotless, sarta boga daya tahan tinggi mun abrasion / korosi / asam, anu loba dipaké dina widang tatanén, packing industri pikeun jahit, nutup tas sungut muka, kawas tas gula, pp anyaman karung, multi tas -wall kertas, sandbags, tas bolong, jeung sajabana.

Kantong nutup thread téh cocog pikeun-speed tinggi sistem kantong packing kayaning NEWLONG, FISCHBEIN, Uni-SPECIAL.YAO-HAN, SIRUBA, JUKI, efektif bisa ningkatkeun produktifitas dina prosés jahit.

Cacah tur benang bisa dipilih dumasar kana kabutuhan konsumén ', 9s, 10s, 12s, 15s, 20s, 30s.; 3-9ply.

Biasana dipak kalawan 1kg, 2kg, 4kg, 5kg, 10kg congcot badag, atanapi congcot leutik kirang ti 250g

 

Fitur

Résistansi tinggi mun Abrasion Alus kelim Kakuatan & Panémbong
Résistansi kimiawi tanpa cangreud
Produktivitas tinggi ekonomis
Kantong nutup Thread
panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 fax: 0086-574-27766000
surélék:

     

Copyright © 1999-2018 | NINGBO MH benang AND thread pabrik.