100% dipintal poliéster jahit Thread Produsén

100% dipintal poliéster threads jahit

Dipintal poliéster thread jahit dijieun tina kualitas luhur serat poliéster pokok na minyak silicone, bisa nyadiakeun alus perfomance kelim na lubrictiy. Dipintal poliéster thread jahit anu dyed handapeun 130ºC suhu luhur, boga UV-tahan, fitur degradasi anti kimia, dirancang pikeun duanana pamakéan komérsial sarta industri jeung bisa dipaké kalawan serging tur mesin jahit nu biasa.

Fitur

Résistansi tinggi mun AbrasionAlus kelim Kakuatan & Panémbong
Tinggi Résistansi KimiaNgaleutikan kelim Puckering
Ngaleutikan Skipped jahitanProduktivitas tinggi
Alus Warna FastnessCocog jeung High Speed ​​jahit
Éksténsif Warna Range
100% dipintal poliéster threads jahit

Bahan: 100% dipintal poliéster
Cacah: 15 / 2, 20 / 2, 20 / 3, 20 / 6, 30 / 2, 30 / 3, 40 / 2, 40 / 3, 50 / 2, 50 / 3, 60 / 2, 60 / 3, 80 / 2, jsb
Packing: 1000yds mun 20000yds / congcot, atawa 0.5kg mun 2.0kg / congcot
Warna: Urang boga kartu warna kalayan 400 kelir béda, ogé kelir meuli urang aya ditarima.
Kapasitas: 30000tons / taun bijil: ISO9001, Oeko-Tex 100

aplikasi

Menswear, kaos, Jeanswear, Activewear, Cap & topi, Imah tékstil, Produk outdoor

Data téknis

Textiket Ukurankatun Countaverages KakuatanElongation Min-MaxDisarankeun Ukuran jarum
(T)(TKT)(S)(CN)(G)(%)jelma nu nembangmétrik
1818060 / 266668012-169-1165-75
24--50 / 285086712-169-1165-75
3012040 / 21020104113-1711-1475-90
3012060 / 31076109812-1612-1475-90
408029 / 21408143713-1714-1890-110
457540 / 31561159312-1612-1475-90
605020 / 22081212313-1816-19100-120
803020 / 33178324313-1818-21110-130

congcot Alus

Poliéster jahit threads Congcot

aplikasi

Dipintal poliéster jahit pamakéan Thread tfo

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 fax: 0086-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2018 | NINGBO MH benang AND thread pabrik.