100% dipintal Kapas threads jahit

Katun threads jahit

Dijieunna od kualitas luhur serat katun pokok panjang tur diolah ku mercerizing na gassing, gagasan forpure apparel katun jeung produk katun lianna. pilihan alus teuing pikeun pésta overdyeing.

Fitur

Gampang pikeun dyeingtensile tinggi
efisiensi Highelongation low
kakuatan gabungan tinggi
Teu ngalembereh atanapi kapangaruhan ku panas jarum
Katun threads jahit

Bahan: 100% Kapas
Cacah: 15 / 2, 20 / 2, 20 / 3, 20 / 6, 30 / 2, 30 / 3, 40 / 2, 40 / 3, 50 / 2, 50 / 3, 60 / 2, 60 / 3 na 80 / 2, jsb
Packing: 1000yds mun 20000yds / congcot, atawa 0.5kg mun 2.0kg / congcot

Data téknis

Texkatun Countrata Kakuatanrata ElongationDisarankeun Ukuran jarumGolak cai shrinkage
(T)(S)(CN)(%)jelma nu nembangmétrik(%)
3060 / 3790712-1475-90<1.0
4540 / 31100712-1475-90<1.0
6020 / 21200716-19100-120<1.0
9020 / 319008.518-21110-130<1.0

aplikasi

katun jahit pamakéan Thread tfo

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 fax: 0086-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2018 | NINGBO MH benang AND thread pabrik.