Inggris English

100% dipintal Kapas threads jahit

Katun threads jahit

Dijieunna od kualitas luhur serat katun pokok panjang tur diolah ku mercerizing na gassing, gagasan forpure apparel katun jeung produk katun lianna. pilihan alus teuing pikeun pésta overdyeing.

 

Fitur

Gampang pikeun dyeing tensile tinggi
efisiensi High elongation low
kakuatan gabungan tinggi
Teu ngalembereh atanapi kapangaruhan ku panas jarum  
Katun threads jahit

Bahan: 100% Kapas
Cacah: 15 / 2, 20 / 2, 20 / 3, 20 / 6, 30 / 2, 30 / 3, 40 / 2, 40 / 3, 50 / 2, 50 / 3, 60 / 2, 60 / 3 na 80 / 2, jsb
Packing: 1000yds mun 20000yds / congcot, atawa 0.5kg mun 2.0kg / congcot

 

Data téknis

Tex katun Count rata Kakuatan rata Elongation Disarankeun Ukuran jarum Golak cai shrinkage
(T) (S) (CN) (%) jelma nu nembang métrik (%)
30 60 / 3 790 7 12-14 75-90 <1.0
45 40 / 3 1100 7 12-14 75-90 <1.0
60 20 / 2 1200 7 16-19 100-120 <1.0
90 20 / 3 1900 8.5 18-21 110-130 <1.0
panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 fax: 0086-574-27766000
surélék:

     

Copyright © 1999-2018 | NINGBO MH benang AND thread pabrik.