Poliéster na Kapas threads jahit Produsén

threads jahit

Mh Thread jahit kaasup: Thread dipintal poliéster jahit, poli / poli Core jahit Thread, Kapas / poli Core jahit Thread, poliéster tékstur benang, dipintal poliéster Kantong nutup Thread, 100% poliéster High Tenacity Thread, nilon High Tenacity Thread, 100% nilon Bond Thread.Mh Thread jahit kaasup: Thread dipintal poliéster jahit, poli / poli Core jahit Thread, Kapas / poli Core jahit Thread, poliéster tékstur benang, dipintal poliéster Kantong nutup Thread, 100% poliéster High Tenacity Thread, nilon High Tenacity Thread, 100% nilon Bond Thread.

Taunan ngahasilkeun Kamampuh: 30000 ton

Warna: Kartu warna kalayan 400 kelir sadia, urutan qty leutik ditarima

aplikasi:

20 / 2 jeans, sapatu, midang, produk kulit, jsb.
20 / 3 jeans, sapatu, handbags, produk kulit, jsb.
karajinan 30 / 2 Seni, handbags, cocog pelindung, jsb.
30 / 3 jeans, anjir, produk kulit, handbags, sapatu, jsb.
40 / 2 calana panjang, jas, cocog, kaos, jsb.
40 / 3 cocog palindung, karajinan seni, sapatu, jsb.
50 / 2 nyulam garments, jas-pakéan, baju jero, jsb.
50 / 3 karajinan Seni, hiasan jahit, baju sawah, jsb.
60 / 2 Ultrathin fabrics, baju jero, jas-pakéan, jsb.
60 / 3 jas, cocog, calana panjang, bedsheets quilts, blankets, jsb.
80 / 2 Embroidering & pakean aksésori
80 / 3 baju jero, jas-pakéan, pakéan lengkep, jsb.

Biaya thread jahit téh ngan kirang ti 1% tina produk jahit sakabeh, tapi éta unsur konci mutuskeun kualitas produk urang. Aya nanaon leutik di thread jahit. Sagala kasalahan dina thread jahit bisa ngakibatkeun runtah badag inThe biaya thread jahit téh ngan kirang ti 1% tina produk jahit sakabeh, tapi éta unsur konci mutuskeun kualitas produk urang. Aya nanaon leutik di thread jahit. Sagala kasalahan dina thread jahit bisa ngakibatkeun inmaterial badag runtah, pésta, mesin jahit jeung kuli. Kumaha carana milih jahit thread katuhu?

Parameter yen ngartikeun sewability punjul tina thread téh:

  • Taya breakages di-speed tinggi jahit
  • Wangunan stitch konsisten
  • Taya skipped jahitan
  • Evenness, pikeun nyegah parobahan tegangan salila jahit
  • A tingkat tinggi lalawanan abrasion
  • Kacukupan smoothness permukaan, maot gampang ngaliwatan Panungtun mesin

Kumaha carana ngahontal sarat kualitas luhur?

  1. Kualitas benang atah
    Tombol pikeun ngaronjatkeun kualitas thread jahit teh benang atah dipake, lantaran lamun benang atah cacad, hese ngaronjatkeun kualitas dina dyeing jeung prosés pungkal. The benang cangreud, cacad, hairiness andstrength kudu pangaruh hébat kana kualitas thread jahit, sarta eta oge faktor konci anu mangaruhan kana ngarojong pegatna thread.
  2. Dyeing
    Drying dyeing sarta prosés drying, urang teu tiasa ukur mertimbangkeun ngeunaan warna cocog jeung fastness warna, ogé urang ngeunaan miara benang dyed bentukna spindle nu bakal pangaruh kualitas rewinding thread. Salaku spindleshape benang cocog bakal ngurangan laju ngarojong pegatna salila rewinding.
  3. pungkal
    Alus congcot bentukna pohara penting pikeun unwinding salila prosés jahit. Thread jahit bakal pegat salila speed jahit tinggi, bagian tina alesan sabab congcot tegangan unwinding teu loyog, jadi ngakibatkeun unwinding teuing gancang atawa teuing slow, éta bakal ngabalukarkeun thread pegat nalika unwind nu teuing slow, sarta benang bakal diblokir kami nalika unwinding nu teuing gancang, ogé bakal ngakibatkeun thread rusak.
  4. Lubricating
    Pikeun thread jahit, nya éta hiji prosés penting mieun lisah thread jahit. Simkuring gaduh mesin paling canggih SSM TK2-20CT-speed tinggi pungkal di dunya, éta boga Lubetex alat suntik minyak keur mieun lisah theyarn, fungsi pemanasan ti spindle single, nu bisa ngalembereh lilin beuki tuntas jeung merata. ku kituna benang nu bisa pinuh katutup ku minyak lubricating sarta ménta laju minyak langkung seragam.
  5. tés
    parusahaan urang geus maju parabot nguji jahit, éta bisa dipaké pikeun simulate efek jahit saméméh pangiriman, nu mastikeun pangaruh pamakéan customer urang.

MH jahit thread bisa ngurangan jumlah threads rusak nyirorot dina prosés jahit, pikeun ngaronjatkeun kualitas produk jahit, pikeun ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung pikeun ngurangan biaya produksi. Itwill ogé ngurangan inténsitas kuli sarta kapuasan karyawan.

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 fax: 0086-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2018 | NINGBO MH benang AND thread pabrik.