Inggris English

20S / 3 poliéster jeans jahit Thread

20S / 3 100% dipintal poliéster jahit thread 2000 yard

Kategori: Langkung 100% dipintal poliéster jahit Thread

20S / 3 100% dipintal poliéster jahit thread 2000 yard

Kabéh count sadia: 20 / 2, 20 / 3, 20 / 6, 30 / 2, 30 / 3, 40 / 2, 40 / 3, 50 / 2, 50 / 3, 60 / 2, 60 / 3, jsb

packing: 1000yds mun 20000yds / congcot, atawa 0.5kg mun 2kg / congcot

warna: urang gaduh kartu warna kalayan leuwih kelir 400, kelir ngaropéa anu bisa ditarima

Dipintal poliéster thread jahit anu dyed handapeun 130 suhu luhur, geus sun-lalawanan, fitur degradasi anti kimia, ieu loba dipaké dina mesin industri jahit jeung mesin asal jahit

Fitur: Ngaleutikan kelim puckering / lalawanan tinggi mun abrasion / kakuatan unggulan kelim & penampilan / warna fastness unggulan / cocog pikeun speed tinggi ngaput / ngaleutikan jahitan skipped / produktifitas tinggi / lalawanan kimia / rentang warna éksténsif

Produk Data Téknis

Tex (T) Tiket Ukuran (TKT) Katun Count (S) Rata Kakuatan (CN) (g) Elongation Min-Max (%) Disarankeun jarum Ukuran Singer métrik
18 180 60 / 2 666 680 12-16 9-11 65-75
24 -- 50 / 2 850 867 12-16 9-11 65-75
30 120 40 / 2 1020 1041 13-17 11-14 75-90
30 120 60 / 3 1076 1098 12-16 12-14 75-90
40 80 29 / 2 1408 1437 13-17 14-18 90-110
45 75 40 / 3 1561 1593 12-16 14-18 90-110
60 50 20 / 2 2081 2123 13-18 16-19 100-120
80 30 20 / 3 3178 3243 13-18 18-21 110-130

Rincian produk

20 / 3 thread poliéster jahit

20 / 3 thread poliéster jahit

Card warna: leuwih 400 kelir béda sadia

poliéster jahit kartu warna thread

Packing: packings béda pikeun pilihan pasar

poliéster thread jahit packing

poliéster thread jahit packing

Pabrik: leuwih 30000 ton kapasitas kaluaran taunan

poliéster pabrik thread jahit

pamakéan

poliéster pamakéan thread jahit

Tanya ngeunaan produk ieu
panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

facebook LinkedIn Instagram

Copyright © 1999-2019 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.