Inggris English

Tinggi Tenacity 100% poliéster filamén threads jahit

100% poliéster High Tenacity jahit Thread

100% poliéster High Tenacity jahit Thread (100% poliéster filamén jahit thread)

Dijieunna tina kontinyu tenacity tinggi filamén, boga kakuatan tensile alus teuing, uneasily pegat, anu kuat ti threads dipintal sahiji serat sarta ukuranana sarua.

Fitur

hipu luster Alus kelim Kakuatan & Panémbong
Éksténsif Warna Range Produktivitas tinggi
Tinggi Résistansi Kimia

Spesifikasina: 75D / 2, 100D / 2, 100D / 3, 120D / 2, 120D / 3, 150D / 1.2.3.4, 210D / 2.3.6.12.15.18, jsb
Packing: 1000yds mun 20000yds / congcot, atawa 0.5kg mun 2.0kg / congcot
Aplikasi: formal Tailoring / Quilting / footwear / Barang Kulit / parabot keur sare Kasur / Buta Stitching / Upholstery / Produk Industrial

Data téknis

Denier PLY Tex tiket Ukuran rata Kakuatan Elongation Disarankeun Ukuran jarum aplikasi
(T) (kg) Mnt-Max jelma nu nembang métrik
(%)
100D 3 35 80 ≥2.0 15-21 9-11 65-75 beurat cahya
150D 2 35 80 ≥2.0 15-21 9-11 65-75 beurat cahya
150D 3 50 60 ≥3.0 16-22 10-12 70-80 beurat sedeng
210D 2 50 60 ≥2.8 16-22 10-12 70-80 beurat sedeng
210D 3 70 40 ≥4.2 17-23 13-16 85-100 beurat sedeng
250D 3 80 30 ≥5.0 18-23 16-19 100-120 beurat beurat
420D 3 135 20 ≥8.4 18-24 18-21 110-130 beurat tambahan beurat

aplikasi

tenacity tinggi pamakéan thread jahit

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

facebook LinkedIn Instagram

Copyright © 1999-2019 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.