Inggris English

100% Long pokok Mutiara Kapas Ball / Kapas Thread

Mutiara Kapas Ball

Mutiara Kapas Ball

Dijieunna tina benang katun pokok panjang, kalayan prosés twisting, dyeing, mercerizing tur pungkal.
Bahan: 100% pokok panjang benang katun
Cacah: 40 / 2, 40 / 3, 30 / 2, 30 / 3, 20 / 2, 32 / s, 6 / 3, 9 / 2, jsb
Packing: 5g / bola, 6g / bola, 10g / bola, 20g / bola, 45g / bola, 50g / bola, 100g / balna
Warna: Leuwih 200 kelir béda
Kapasitas: 80 ton / taun
Pamakéan: jahit, cross stitch, apparel nyulam, jeung sajabana
Sertipikat: ISO9001, Oeko-Tex

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 fax: 0086-574-27766000
surélék:

     

Copyright © 1999-2018 | NINGBO MH benang AND thread pabrik.