Inggris English

Poliéster / acrylic / blended nyulam Yarns

nyulam Yarns

nyulam Yarns

Bahan: acrylic, poliéster, PPT, nilon, Angora, katun sarta wol, jeung sajabana
Cacah: 56n / 2, 48n / 2, 36n / 2, 32n / 2, 24n / 2, 18n / 2, 16n / 3, 13n / 2, 10n / 2, 9n / 2, 8n / 3, 6n / 3, 1n / 3, jsb
Packing: 30-453g / bola, 250g / skein atanapi 1kg / congcot
Warna: Urang boga kartu warna kalayan kelir 150, ogé kelir meuli urang aya ditarima.
Kapasitas: 2000tons / taun
Pamakéan: tina mesin nyulam mun nyulam leungeun, utamana dipaké pikeun nyulam baju haneut, pant, kutang, sal, hat, sarung jeung jinis séjénna asesoris.
Awét sarta tahan pikeun nyulam crocheting na jahit leungeun, multi-warna, mesin bisa diumbah, lemes sareng henteu fading.
Sampurna pikeun garments orok, pakean, kaos kaki, sarung, headdress, Toys, pembuatan jewelery sarta rupa-rupa proyék seni karajinan lianna.

aplikasi

nyulam yarns pamakéan

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 fax: 0086-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2018 | NINGBO MH benang AND thread pabrik.