Thread Nylon

Éta dijieun tina bahan nilon polimér kalayan pagelaran komprehensif anu alus teuing. Éta gaduh kaunggulan transparansi anu alus, kakuatan tinggi, stabilitas termal anu alus, résistansi korosi anu alus sareng formasi gampang, stabilitas diménsi, koefisien linear ékspansi, insulasi listrik anu alus sareng résistansi sepuh, non-toksik sareng bau.

Benang nilon MH gaduh spésifikasi anu lengkep sareng kualitas dipercaya sareng pangiriman gancang sareng tiasa ngaropéa dumasar kana kabutuhan palanggan. (saperti kualitas, warna, beurat, bungkus sareng sajabana.) pikeun nyocogkeun kaperluan pasar anu béda

Spesifikasina: ketebalan 0.08-3.0mm

packing: biasana dipak ku spool plastik, kerucut, tabung atanapi skein, dina 2g-5000g

aplikasi

Kusabab kakuatan tinggi , gloss tinggi ext extensibility tinggi, benang MH nilon disukai ku désainer busana, ayeuna dianggo sacara lega dina nyulam, sapatu , olahraga sapatu umes kostum tradisional, karpét arab.

Ieu ogé thread pancén anu paling umum, kalolobaan dina ketebalan 0.1mm-0.6mm. Pamayang tiasa milih ketebalan sareng kakuatan anu luyu pikeun cai anu béda sareng gear fishing.

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.