bahan: poliéster, nilon, polipropilén

packing: 10g-5000g (cone, spool, tube, kebat)

aplikasi: MH fishing Twine loba dipaké pikeun jaring fishing, sequnis jeung mutiara, sapatu kelim, Carpets Arab, jilbab jeung garments pikeun awéwé di Wétan Tengah.

Thread Netread Polyester

fitur: Thread twine fishing poliéster boga kakuatan tinggi, wettability low, kakuatan dampak tinggi, résistansi panas alus, résistansi maké jeung résistansi asam, ogé kakuatan kaayaan baseuh na dasarna sarua jeung kakuatan kaayaan garing. benang jaring fishing dijieunna tina poliéster,

Spésifikasi umum: 210D/6、 210D/9、210D/12、210D/24、210D/192.

Thread Net Thread Nylon

fitur: Kuat pisan sareng tahan maké, ngagaduhan élastisitas anu hadé, tahan karusakan kacapean, stabilitas kimia anu luhur, sareng tahan asam.

Spésifikasi umum: 210D/3、210D/6、210D/9、210D/21.

Thread net Polypropylene fishing

fitur: Éta ékonomi, kakuatan tinggi, kalawan dénsitas kirang, résistansi alus pikeun asam sarta alkali.

Spésifikasi umum: 210D/24.

poliéster thread jahit