Inggris English

M / MS / MHS / MH / MX Tipe logam Yarns

MH tipe nilon atawa poliéster atanapi rayon logam benang

Kategori: Benang langkung logam

MH tipe nilon atawa poliéster atanapi rayon logam benang

Komposisi: 1 / 110 '' twisted kalawan benang 70D nilon atawa benang poliéster 75D atanapi 75D rayon

Fitur: desain nu leuwih endah manan, lemes ngarasakeun, boga pangaruh lustrous sober

Pamakéan: lumaku di sweaters, scarves, lawon nyulam, lawon tricot, kaos kaki, fashion tinggi na lawon benang-dyed séjén

Packing: 500g per kerucut atawa congcot cylindrical, 40 congcot / ctn.

yarns logam

Card warna

yarns logam kartu warna

pak-pakan

paking yarns logam

Tanya ngeunaan produk ieu
panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

facebook LinkedIn Instagram

Copyright © 1999-2019 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.