M / MS / MHS / MH / MX Tipe logam Yarns

M Tipe 100 benang% logam

Kategori: Langkung logam Yarns

M Tipe 100 benang% logam

Lebar: 1 / 110 '', 1 / 100 '', 1 / 69 '', 1mm, 2mm, jsb

Komposisi: sesela metalized pilem pepet (alumunium metalized na résin epoxy pelindung coated)

Ketebalan: 12μ, 23μ, 25μ, jsb

Packing: 100g na 300g per spool

Warna: kelir dasar: pérak jeung emas; kelir husus dina pamundut: katumbiri / mutiara, multi-warna, fluoresensi, transparan, Matt warna, jeung sajabana

Sertipikat: ISO9001, Oeko-Tex

Pamakéan: loba dipaké dina dékorasi pésta (kaasup bordir, renda, pita, labél jeung asesoris), lawon benang-dyed, tricot renda, taplak, dapur scrubber, karajinan seni, jsb

yarns logam

Card warna

yarns logam kartu warna

pak-pakan

paking yarns logam

Tanya ngeunaan produk ieu
panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 fax: 0086-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2018 | NINGBO MH benang AND thread pabrik.