MH nyadiakeun kelir akurat pikeun sarat warna sahadé husus customer urang gancang. Prosésna dimimitian ku tim warna ahli sarta kaayaan-of-nu-seni parabot ngukurna warna. syarat warna customer anu dikintunkeun ka Mh dina sampel fisik atawa dikirimkeun sacara éléktronik pikeun cocog. Jeung produksi bulk anu pasti loyog warna sampel jeung Mh Warna ukur System.

Canggih infra red buktina pencét

Canggih infra red buktina pencét

Taya tubular dyeing Sistim Pangukuran otomatis

Taya tubular dyeing Sistim Pangukuran otomatis

Semi-Otomatis Bubuk System Dispensing

Semi-Otomatis Bubuk System Dispensing

Otomatis Liquid Dispensing sarta Sistem Transportasi

Otomatis Liquid Dispensing sarta Sistem Transportasi