Thread Net Thread

bahan: poliéster, nilon, polipropilén

aplikasi: Benang jaring pancut MH seueur dianggo ngagem jaring mancing, nambihan jala mancing 、 ngaput atanapi sapertos thread layangan

Thread Netread Polyester

Utas jamban poliéster boga kakuatan anu luhur, tanggungan séhat, kakuatan dampak anu alus, résistansi panas anu alus, tahan résistansi sareng tahan asam, ogé kakuatan nagara anu baseuh dasarna sami sareng jaringan netes. 210D / 6 、 210D / 9、210D / 12、210D / 24、210D / 192.

Thread Net Thread Nylon

Kakuatan anu tahan pisan sareng tahan, ngagaduhan élastisitas anu alus, tahan karusakan kacapean, stabilitas kimia anu tinggi, sareng résistansi asam. Ieu mangrupikeun benang jaring nilon anu 210D / 3、210D / 6、210D / 9、210D / 21.

Thread net Polypropylene fishing

Nyaéta ékonomi, kakuatan anu luhur, kalayan kurang kapadetan, résistansi anu hadé pikeun asam sareng alkali. spésifikasi umum ngagaduhan 210D / 24.

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2021 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.