Inggris English

100% dipintal poliéster jahit Thread Produsén

100% dipintal poliéster threads jahit

Dipintal poliéster thread jahit dijieun tina kualitas luhur serat poliéster pokok na minyak silicone, bisa nyadiakeun alus perfomance kelim na lubrictiy. Dipintal poliéster thread jahit anu dyed handapeun 130ºC suhu luhur, boga UV-tahan, fitur degradasi anti kimia, dirancang pikeun duanana pamakéan komérsial sarta industri jeung bisa dipaké kalawan serging tur mesin jahit nu biasa.

Fitur

Résistansi tinggi mun Abrasion Alus kelim Kakuatan & Panémbong
Tinggi Résistansi Kimia Ngaleutikan kelim Puckering
Ngaleutikan Skipped jahitan Produktivitas tinggi
Alus Warna Fastness Cocog jeung High Speed ​​jahit
Éksténsif Warna Range
100% dipintal poliéster threads jahit

Bahan: 100% dipintal poliéster
Cacah: 15 / 2, 20 / 2, 20 / 3, 20 / 6, 30 / 2, 30 / 3, 40 / 2, 40 / 3, 50 / 2, 50 / 3, 60 / 2, 60 / 3, 80 / 2, jsb
Packing: 1000yds mun 20000yds / congcot, atawa 0.5kg mun 2.0kg / congcot
Warna: Urang boga kartu warna kalayan 400 kelir béda, ogé kelir meuli urang aya ditarima.
Kapasitas: 30000tons / taun bijil: ISO9001, Oeko-Tex 100

aplikasi

Menswear, kaos, Jeanswear, Activewear, Cap & topi, Imah tékstil, Produk outdoor

Data téknis

Tex tiket Ukuran katun Count averages Kakuatan Elongation Min-Max Disarankeun Ukuran jarum
(T) (TKT) (S) (CN) (G) (%) jelma nu nembang métrik
18 180 60 / 2 666 680 12-16 9-11 65-75
24 -- 50 / 2 850 867 12-16 9-11 65-75
30 120 40 / 2 1020 1041 13-17 11-14 75-90
30 120 60 / 3 1076 1098 12-16 12-14 75-90
40 80 29 / 2 1408 1437 13-17 14-18 90-110
45 75 40 / 3 1561 1593 12-16 12-14 75-90
60 50 20 / 2 2081 2123 13-18 16-19 100-120
80 30 20 / 3 3178 3243 13-18 18-21 110-130

congcot Alus

Poliéster jahit threads Congcot

aplikasi

Dipintal poliéster jahit pamakéan Thread tfo

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 fax: 0086-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2018 | NINGBO MH benang AND thread pabrik.