Kit Thread Thread

ngaput benang kit didamel tina benang bermutu tinggi, kuat, jahitan lemes sareng geulis. Kami ngagaduhan alat jahit benang nganggo benang jahit poliéster, benang sulaman, benang logam emas atanapi pérak, nilon transparan benang bodas atanapi hideung.

packing: Éta tiasa dibungkus ku kotak kertas , kotak PVC , kantong palastik, kotak lawon , jsb. sareng1,6,8,12,24 atanapi 36 warna anu béda , dina 10-500yds

aplikasi: Anjeun tiasa nganggo aranjeunna dina mesin jahit atanapi ngaput leungeun, janten alat anu saé pikeun murangkalih kursus ngaput, ogé janten pilihan pamendak pikeun kulawarga atanapi babaturan anjeun.

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2021 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.