jahit Thread

jahit Thread

MH Thread jahit kaasup: dipintal poliéster Thread jahit, poli / poli Core jahit Thread, Kapas / poli Core jahit Thread, poliéster tékstur benang ...

Maca deui ...

thread sulaman

sulaman Thread

MH thread sulaman kaasup: 100% Viscose Rayon sulaman threads, 100% poliéster sulaman Thread.

Maca deui ...

benang logam

benang logam

kelir sadia on pamundut: Brown, Bulao, Héjo, Xuping, Ungu, Beureum, kosong jeung sajabana kelir Husus dina pamundut: Laskar Pelangi / mutiara, Multi-warna, fluoresensi, transparan ....

Maca deui ...

Mutiara Kapas Ball

Mutiara Kapas Ball

threads katun nyadiakeun kinerja jahit alus, tapi kakuatan maranéhanana sarta lalawanan abrasion anu inferior mun threads poliéster ...

Maca deui ...