Inggris English

Quality tinggi 100% Viscose Rayon sulaman threads

150D 2 Rayon sulaman Mesin Thread 4500 yds Spool

Kategori: Langkung Viscose Rayon sulaman threads

Tinggi luster 100% thread viscose ayon sulaman pikeun sulaman sutra

100% Rayon sulaman thread dijieunna tina benang viscose filamén dyed kalawan dyes réaktif on 60 ℃, boga kacaangan alus teuing jeung luster tinggi, rentang warna éksténsif jeung softness unggulan

Spésifikasi: 120d / 2, 150d / 2, 150d / 3, 250d / 2, 300d / 2, 300d / 3, 450d / 2, 600d / 2, 600d / 3, 300d / 1, 300d / 2 * 3, 450d / 1, 600d / 1, jsb

Packing: 1800yds na 5000yds

Fitur: luar biasa kinerja sulaman / luster tinggi / softness unggulan / sehat sarta lingkungan ramah / éksténsif rentang warna

Cocog jeung cocog Ladies ', sutra, Ngadu, renda sulaman, jsb

data téknis

Denier Tex (T) tiket Ukuran PLY Rata Kakuatan (CN) (g) Elongation Min-Max (%) Disarankeun jarum Ukuran Singer métrik
120D 27 120 2 480 489 14-26 11 75

sulaman thread congcotrayon threads sulaman

Card warna: 400 kelir béda pikeun pilihan

threads sulaman Card Warna

pak-pakan

threads rayon sulaman paking

Pabrik Tour: 10000 + ton kaluaran taunan

pabrik threads sulaman

Tanya ngeunaan produk ieu
panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 fax: 0086-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2018 | NINGBO MH benang AND thread pabrik.