Inggris English

Quality tinggi 100% Viscose Rayon sulaman threads

Viscose Rayon sulaman threads

Dijieunna tina benang viscose filamén, dyed kalawan dyes réaktif on gelar 60ºC, boga kacaangan alus teuing jeung luster tinggi, rentang warna entensive, kalawan softness alus teuing.

 

Fitur

Performance sulaman luar biasa lubrication unik hasilna
Softness Alus lalawanan abrasion punjul
Éksténsif Warna Range  
Viscose Rayon sulaman threads

Bahan: rayon
Cacah: 120d / 2, 150d / 2, 150d / 3, 250d / 2, 300d / 2, 300d / 3, 450d / 2, 600d / 2, 600d / 3, 300d / 1, 300d / 2, 450d / 1, 600d / 1, jsb
Packing: 1800yds na 5000yds
Warna: Kartu warna kalayan 400 kelir, oge kelir meuli urang ditarima.
Kapasitas: 10000tons / taun
Pamakéan: sulaman komputer, nameplates bordir, renda sulaman, patch na artikel nyulam
Sertipikat: ISO9001, Oeko-Tex

 

aplikasi

baju jero, nightwear, childrenswear, Ladies cocog, sutra, Ngadu, renda sulaman, jsb

 

Data téknis

Tex Denier rata Kakuatan Elongation Min - Max Disarankeun Ukuran jarum
(T)   (CN) (%) jelma nu nembang métrik
27 120D / 2 690 14-26 10-14 70-90
30 150D / 2 840 14-26 12-14 75-90

 

congcot Alus

Viscose Rayon sulaman threads Congcot
panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 fax: 0086-574-27766000
surélék:

     

Copyright © 1999-2018 | NINGBO MH benang AND thread pabrik.