Inggris English

Poliéster sulaman Thread / Rayon sulaman Thread di Spool Leutik Packing

spool leutik 100% viscose rayon sulaman thread 150D / 2

Kategori: Langkung Spool Leutik of sulaman threads

spool leutik 100% viscose rayon sulaman thread

Spesifikasina: 120d / 2, 150d / 2, 300d / 2

Bahan: rayon

MOQ: leuwih ti 25kg / warna

Cacah: 20yds mun 1000yds

Warna: Urang boga kartu warna kalayan 400 kelir béda, ogé kelir meuli urang aya ditarima.

Packing: 20yds mun 1000yds unggal

Taya ngarojong pegatna, shredding atanapi linting.

Idéal pikeun quilting stitching, jahit leungeun, mesin jahit.

01

pak-pakan

pak-pakan

Tanya ngeunaan produk ieu
panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 fax: 0086-574-27766000
surélék:

     

Copyright © 1999-2018 | NINGBO MH benang AND thread pabrik.