100% poliéster Mesin sulaman threads

300D / 3 poliéster filamén sulaman thread

Kategori: Langkung poliéster sulaman threads

Cina borongan of 300D / 3 poliéster filamén sulaman thread

MH sulaman thread ngawengku 100% rayon thread sulaman, 100% poliéster sulaman thread

kapasitas taunan: 10000 + ton

Packing: 0.5kg mun 1kg / congcot badag

MH Industri thread sulaman ngabogaan set lengkep garis produksi pikeun spinning, dyeing, pungkal na shaping, warung dipake nyaeta sabudeureun 20000 meter5s kuadrat nu mibanda 400 pagawe skillful.

100% poliéster sulaman thread dijieunna tina poliéster fed benang dyed kalawan dyes dispense on 125-135 ℃, boga fastness warna unggulan sarta lalawanan abrasion alus

Spésifikasi: 75d / 2, 108d / 2, 120d / 2, 150d / 2, 150d / 3, 300d / 2, 300d / 3, 300d /, 300d / 2 * 3, jsb

Fitur: warna unggulan fastness / lalawanan abrasion alus / tenacity tinggi / shrinkage low / rentang warna éksténsif

Cocog jeung jeans, sapatu jeung topi, renda sulaman, jsb

data téknis

Denier

Tex

(T)

tiket Ukuran

PLY

rata Kakuatan

(CN) (g)

Elongation

Mnt-Max

(%)

Disarankeun Ukuran jarum

singer métrik

120D

27

120

2

962 982

18-22

11 75

01 2

01 1

threads poliéster sulaman

Card warna: 400 kelir béda pikeun pilihan

poliéster thread sulaman

pak-pakan

threads rayon sulaman paking

Pabrik Tour: 10000 + ton kaluaran taunan

pabrik threads sulaman

Tanya ngeunaan produk ieu
panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 fax: 0086-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2018 | NINGBO MH benang AND thread pabrik.