Inggris English

Poliéster filamén sulaman threads

Poliéster sulaman threads

Hayu urang dijieun tina poliéster fed benang, dyed kalawan dyes bubarkeun on 125-135 ː gelar C, boga luster punjul, durability sarta operasi lemes di speeds pangluhurna, anu geus dilakukeun ku maranehna anu pilihan populer di kalangan para nasabah sulaman néangan kinerja sarta durability.

Cocog jeung malah sagala jinis imah jeung komersial mesin multihead sulaman

Fitur

Alus Warna Fastness Alus Résistansi Abrasion
Tenacity tinggi shrinkage low
Éksténsif Warna Range
Poliéster-sulaman-Thread

Bahan: poliéster filamén
Cacah: 75d / 2, 108d / 2, 120d / 2, 150d / 2, 300d / 2, 300d / 3, 300d / 1, jsb
Packing: 1800yds na 5000yds, atawa 0.5kg mun 1kg / congcot badag
Warna: Leuwih 1700 kelir béda, ogé kelir meuli urang aya ditarima.
Kapasitas: 10000 ton / taun
Sertipikat: ISO9001, Oeko-Tex 100
Kabéh sulaman on pakean atanapi asesoris nu matuh mun teu ngagem-na-cimata atanapi sering laundry
Caps, headwear, tas jeung asesoris
logos tim on sportswear sarta maké athletic
Imah tékstil jeung maké barudak
Workwear sarta maké perusahaan
seams hiasan dina lingerie, maké barudak na sportswear

aplikasi

Jeans, sapatu, topi, workwear sarta maké perusahaan, tékstil imah, renda sulaman, jsb

Data téknis

Denier Tex tiket Ukuran PLY rata-rata kakuatan Elongation Min-Max Disarankeun Ukuran jarum
(T) (CN) (G) (%) jelma nu nembang métrik
120D 27 120 2 962 982 18-22 11 75

congcot Alus

Poliéster sulaman threads Congcot

aplikasi

poliéster thread sulaman Paké

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 fax: 0086-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2018 | NINGBO MH benang AND thread pabrik.