Karét Elatic threads / Latex Elatic Thread

elastis Thread

Bahan: poliéster atawa benang logam, jeung 37 #, 42 # na 63 # karét atawa Latex.
Packing: 50g-250g / tube palastik lempeng
Kapasitas: 30tons / taun
Warna: Urang boga leuwih ti 40 kelir béda
Sertipikat: ISO9001, Oeko-Tex

elastis threads elastis threads

aplikasi

pamakéan thread elastis

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 fax: 0086-574-27766000
surélék:

facebook LinkedIn Instagram

Copyright © 1999-2019 | NINGBO MH benang AND thread pabrik.