100% Keusah Lumbung Kasar Kapas / Sapas Bolas Kétéh

Benang Kapas

100% katun digabungkeun mercerized sareng jahit manik (atanapi sulaman) benang.

cacah: 32S/2*6,16/3,9/2,etc.. 100% polyester, 28/2*6

packing: 24skeins / kotak pvc transparan, 100skeins / kotak pvc transparan

warna: kami ngagaduhan kartu warna sareng warna 200different, ogé warna pembeli tiasa ditampi.

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.