Inggris English

perusahaan kredibel

MH ieu Certified ku Oeko-Tex®Standard100 sarta ngahormatan jadi "Top 500 Cina Service Industri" jeung "AAA dipercaya Company".

Paduli perlindungan lingkungan

Kalayan tumuwuhna Cina jeung ékonomi global, lingkungan alam ogé deteriorating. Utamana hawa, cai, sarta polusi sagara oge beuki serius. MH nyokot tanggung jawab na ngajaga lingkungan alam.

Dina 2015, MH ngagagas a "tapak suku héjo" aktivitas perlindungan lingkungan, nelepon kana staf Mh pikeun nangtayungan ékologi alam na prakna konsep "tapak suku héjo" dina kagiatan outdoor.

Salaku well-dipikawanoh asesoris pésta perusahaan, MH geus practicing manufaktur héjo pikeun 16 taun, sarta komitmen panalungtikan cara ngurangan prosés produksi émisi pollutant, invested ngawangun laboratorium perlakuan kokotor, mastikeun wastewater pabrik jeung soot sadayana minuhan standar lingkungan . Dina 2015 MH ogé dibuka dina dyeing dope, poliéster didaur, kationik sakaligus dirobah poliéster, sarta Better- Kapas-prakarsa opat ékologis runtuyan sulaman héjo, mimitian ti bahan baku pikeun latihan produksi héjo.

Paduli perlindungan lingkungan Paduli perlindungan lingkungan

Zakat sarta layanan publik

MH geus nyetel "Xiao dou ya" Beasiswa Dana pikeun mantuan barudak di kampung bangsat keur ngalengkepan ulikan maranéhanana. MH geus dibiayaan 7 barudak goréng pikeun sapuluh taun.

Unggal usum panas, sukarelawan Mh bakal dikirim cooling kado keur pagawe sanitasi sarta lalulintas police.MH ngarojong "siklus pakean" aktivitas sarta disumbangkeun leuwih pakean 10,000pcs ka kampung ngaganjel dina Guizhou, Yunnan sarta wewengkon impoverished lianna.

Unggal taun, sukarelawan MH bakal didatangan ka barudak di Ningbo Enmeier institut karaharjaan barudak, maén kalawan barudak, sarta méré éta hadiah.

MH geus dibiayaan 7 barudak goréng pikeun sapuluh taun

budaya Konstruksi

MH Core Nilai: Palanggan Focus, gawe babarengan, Juara, Passion, Integritas

MH parantos ngadegkeun hiji "MH Weekly" koran éléktronik, MH aplikasi tur platform komunikasi lianna nyebarkeun budaya Mh.

MH boga dana husus pikeun ngarojong kagiatan budaya, saperti pihak taunan, aktivitas wangunan tim, pariwisata staf, jsb Mh oge boga klub basket, klub maén bal, klub hiking outdoor, klub fotografi, jeung nu lianna, total dalapan klub, haratis pikeun MH staf jeung ngabogaan gaya hirup cageur.

budaya Konstruksi budaya Konstruksi

Miara kaséhatan pagawé '

MH boga dana husus pikeun kaséhatan staf. MH boga ujian fisik taunan ka sadaya staf MH, nyusun ceramah kaséhatan, gaya hirup cageur pioneering jeung pangaweruh pelestarian kaséhatan. Sagedengeun ti eta, MH nyetél "Barina" pagawe dana royong, pikeun mantuan staf mh anu boga kasakit utama atanapi musibah ngalaman. The "Barina" silih dana geus mantuan leuwih ti sapuluh karyawan di 2 taun kaliwat.

Miara kaséhatan pagawé '
panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 fax: 0086-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2018 | NINGBO MH benang AND thread pabrik.